KY-Sportin sekajoukkue lähti jälleen 3.3. tavoittelemaan himoittua Sammonmaljaa. Joukkue lähti ns. hieman kyhäilemällä käyntiin, sillä pelien ajankohta keskellä viikkoa puolenpäivän jälkeen rajoitti rajusti tunnollisten opiskelijoiden kykyä osallistua peleihin. Tästäkin huolimatta alkusarjassa kaatuivat Ad Astra, Lex Puuhelmet ja P-klubi vakuuttavien otteiden jälkeen puhtaalla pelillä ja 42 tehdyllä ja 20 päästetyllä maalilla. Jatkosarjaan päästiinkin hyvistä asemista täysillä 6 pisteellä, sillä alkusarjan pisteet seurasivat mukana jatkosarjaan.

Alkusarja

KY-Sport – Lex Puuhelmet             8-7

KY-Sport – Ad Astra           12-8

KY-Sport – P-Klubi              22-5

Jatkosarjassa vastaan asettuivat Digit ry, Lex Fux ja alkusarjassa jo kerran maalin erolla kaatunut Lex Puuhelmet. Kapea pelaajarinki vaivasi yhä KY-Sportin joukkuetta, mutta tästä huolimatta pahimmillaan ilman vaihtopelaajia pelannut Sport kaatoi myös jatkosarjassa kaikki vastustajansa puhtaalla pelillä.

Jatkosarja

KY-Sport – Digit ry              34-6

KY-Sport – Lex Fux             16-14

KY-Sport – Lex Puuhelmet             17-14

Välieriin vastaan asettui vain kerran aiemmin vastustajalleen taipunut ja kovan joukkueen kasaan saanut Opex. Myös KY-Sport oli saanut jalkeille lomien ansiosta kovan joukkueen ja laajan ringin pelaajia, joskin muutama tähtipelaaja loisti lähinnä poissaolollaan. Välierästä muodostuikin jännittävä mittelö, jossa Sport oli ensimmäisen puoliskon jälkeen tappiolla 5-10. Puoliajalla tulevat liikkeenjohdon konsultit ja yritysstrategit ottivat kuitenkin fläppitaulut ja SWOT-analyysit käyttöön ja piirsivät taululle voittavan strategian. Tiukka puolustus ja jäätävä viimeistely siivittivätkin Sportin finaaliin! Voiton hintana yksi joukkueen tähtipelaajista tosin kärrättiin pelin jälkeen Pulssiin tikattavaksi.

Välierät

KY-Sport – Opex                  17-14?

Finaalissa vastaan asettui myös toistaiseksi puhtaalla pelillä oleva Delta Roosters. Peli oli käsikirjoituksen mukaisesti äärettömän tasaista ja armotonta vääntöä alusta loppuun saakka. Peliajan viimeisillä minuuteilla Sport johti vielä kahdella maalilla, mutta lopussa Delta väänsi yhtälönsä kuntoon ja kampesi itsensä tasoihin. Varsinaisen peliajan päätyttyä 8-8 seurasikin 5 minuutin jatkoaika. Hermoja raastavien hetkien jälkeen Sportin kultapoika ja ylivoimaisesti kovin pistemies Jaakko Yli-Pohja päästi juhlatuulen valloilleen viimeistelemällä tarkalla kudilla KY-Sportin voittomaalin!

Finaali

KY-Sport – Delta Roosters             9-8 (jatkoajalla)

Joukkueessa pelasivat: Jaakko Hirvonen, Akipekka Ikonen, Timo Jaakkola, Tommi-Juhani Jokinen, Lasse Kantonen, Emmi Kauppinen, Jouko Kiuru (kapteeni), Aku Kähkönen, Iiro Lehtinen, Eero Liimatainen, Otto Sillanpää, Jaakko Yli-Pohja ja Pauliina Ääri

KY-Sportin puolesta,

Jouko Kiuru