KY-Dealing Oy on kirjakauppaa, verkkokauppaa ja valmennuskurssitoimintaa harjoittava TuKYn omistama yritys, jonka liikevaihto on ~400 000€. Se työllistää kaksi täysipäiväistä ja 5-8 osa-aikaista työntekijää. Yritys kasvaa ja kehittyy voimakkaasti.

Nyt KY-Dealingin hallitusta täydennetään yhdellä tai kahdella jäsenellä tilikaudelle 2011-2012. Hallitus on yrityksen ylin toimeenpaneva elin ja päättää yrityksen yleisestä strategiasta ja tavoitteenasetannasta, liiketoiminnan keskeisistä toimenpiteistä sekä yrityksen kehittämistä. Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa ja työskentelyä johtaa hallituksen puheenjohtaja. KY-Dealingin hallituksen valitsee TuKYn hallitus talousvastaavan ja taloustoimikunnan esityksestä.

Toimimalla KY-Dealingin hallituksessa saat loistavan näköalan oikeaan liiketoiminnan johtamiseen ja pääset kehittämään TuKYn keskeistä yritystä edelleen. Hallitustyöskentely on haastavaa ja antoisaa.

–      Hakeaksesi: lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen sunnuntaihin 28.08.11 mennessä osoitteeseen ky-talous@tse.fi.

Valinnoissa tarkastellaan yrityksen hallituksen osaamisten kokonaisuutta, mutta aktiivisuus, idearikkaus ja tietotaito KY-Dealingin liiketoiminta-alueilta katsotaan eduksi.

Lisätietoja antaa TuKYn talousvastaava, ky-talous@tse.fi