KY-Dealing Oy on TuKY ry:n omistama yritys, joka operoi Wanhaa Narikkaa, Yliopistonmäen kirjakauppaa, Pääsykoekirjat.fi-verkkokirjakauppaa sekä järjestää valmennuskursseja yliopistoihin pyrkiville ja jatkossa mahdollisesti myös muunlaista valmennusta. Henkilöstön kokonaismäärä vaihtelee vuoden aikana ja tilikauden aikana yhtiölle työskentelee yhteensä n. 20 eri henkilöä. Yrityksen kirjakauppaliiketoiminnan laajentuessa alkava vuosi tarjoaa valittaville työntekijöille mielenkiintoisen toimintaympäristön sekä erityisen mahdollisuuden tuoda oma vahva panos ja näkemys yrityksen kehittämiseen ja kasvattamiseen uudessa liiketoimintakokonaisuudessa. Tehtävään perehdytys aloitetaan joulukuussa, jolloin myös työt alkavat. Palkkaamme 2 – 4 henkilöä. 

Työnkuva:
Kassanhoito ja asiakaspalvelu
Printtimyynti
Hyllyjen täyttö
Kirjojen postitus
Inventaari kaksi kertaa vuodessa
Yleinen myymälän hoitaminen
Muut työt yrityksessä 

Työaika
sesonkiajoista riippuen  2-8h/viikko

Hakijalta edellytämme:

– Aikaisempaa kokemusta työelämästä
– Oma-aloitteisuutta
-Aktiivisuutta
-Asiakaspalveluhenkisyyttä

Menestyminen tehtävässä edellyttää lisäksi:
– Aitoa halua luoda omalla työpanoksella menestyvää liiketoimintaa
– joustavuutta ja positiivisuutta

Tehtävään voi hakea vuosikurssista riippumatta.

Tehtävä on osa-aikainen ja tehtävän viikoittainen kuormittavuus vaihtelee vuoden eri vaiheissa. Palkkaus koostuu tuntipalkasta, joka on työehtosopimuksen mukainen. Kuormittavuus ja palkkaus antavat mahdollisuuden samanaikaiseen opiskeluun opintotuen tulorajat huomioiden.

Tehtävässä toimiminen tarjoaa ainutlaatuista työkokemusta ja näköalapaikan pienen yrityksen toimintamalleihin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 3.12.2010 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jaakko.mannisto@tse.fi ja laita hakemuksen otsikoksi ”Työhakemus kirjakauppa”. Haastattelut aloitamme välittömästi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Leena Pelli (leena.pelli@tse.fi) ja Jaakko Männistö (jaakko.mannisto@tse.fi