Nykyisen myynti- ja markkinointipäällikön toimikauden päättyessä haemme joukkoomme myynti- ja markkinointihenkistä tekijää.

 

 

KY-Dealing Oy on TuKY ry:n omistama yritys, joka operoi Wanhaa Narikkaa, Yliopistonmäen kirjakauppaa, Pääsykoekirjat.fi-verkkokirjakauppaa sekä järjestää valmennuskursseja ja yritysvalmennusta. Yrityksen liiketoimintakentän ollessa laaja, tuleva vuosi tarjoaa valittavalle myynti- ja markkinointipäällikölle suuren vastuun lisäksi erityisen mahdollisuuden tuoda oma vahva panos ja näkemys yrityksen kehittämiseen ja kasvattamiseen. Apunaan myynti- ja markkinointipäälliköllä on osaava henkilöstö sekä tukenaan toimitusjohtaja ja aktiivinen hallitus.

Tehtäviisi kuuluu yrityksemme myynti- ja markkinointistrategian suunnittelu ja käytännön toteutus sekä verkkosivujen ja verkkokaupan ylläpito ja kehitys.

Odotamme Sinulta:
·    Markkinointi- ja myyntihenkisyyttä
·    Graafista silmää
·    Paineensietokykyä ja joustavuutta
·    Halua sitoutua tehtävään 1 – 2 vuodeksi

Lisäksi arvostamme:
·    Kokemusta digitaalisesta markkinoinnista
·    Graafisten työkalujen hallinta (Photoshop, InDesign, Illustrator)
·    Perus HTML –taitoja

Tarjoamme Sinulle:
·    Vastuun yrityksemme myynti- ja markkinointistrategian suunnittelusta ja toteutuksesta
·    Mahdollisuuden haastaa itseäsi ja kehittää omaa osaamistasi
·    Rennon työilmapiirin ja tuen omalle tekemisellesi

Tehtävä on osa-aikainen ja sen viikoittainen kuormittavuus vaihtelee vuoden eri vaiheissa. Palkkaus on kuukausi- sekä tulosperusteinen. Kuormittavuus ja palkkaus antavat mahdollisuuden samanaikaiseen opiskeluun. Tehtävään perehdytys alkaa huhtikuussa ja varsinainen toimikausi alkaa syyskuun alusta.

Tehtävään voi hakea pääaineesta ja vuosikurssista riippumatta!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 24.3. mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@ky-dealing.fi

Lisätietoa tehtävästä antavat Toimitusjohtaja Juho Heinonen, puh. +358 503222787 (juho.heinonen@ky-dealing.fi) sekä myynti- ja markkinointipäällikkö Joonas Hokka, puh. +358 500977888 (joonas.hokka@ky-dealing.fi)