Menestyksekkään liiketoiminnan jatkamiseksi KY-Dealing Oy etsii kehittymishaluista, kunnianhimoista ja vastuunkantavaa toimitusjohtajaa ohjaamaan yhtiön eri liiketoiminta-alueita.
 
KY-Dealing Oy on Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:n omistama yritys, joka operoi muun muassa Wanhaa Narikkaa, Pääsykoekirjat.fi-verkkokirjakauppaa, Opiskelijankaupunki.fi-sivustoa sekä Valmennusakatemiaa. KY-Dealing Oy työllistää vakituisesti kuusi työntekijää, minkä lisäksi 20-30 projektityöntekijää toimii erilaisissa tehtävissä tilikauden aikana. Yhtiön budjetoitu liikevaihto on hieman alle puoli miljoonaa euroa.
 
Toimitusjohtajana työskentelet osana johtoryhmää vastaten ja raportoiden hallitukselle. Olet vastuussa yhtiön liiketoiminnan ohjaamisesta ja tuet liiketoimintapäälliköitä omilla liiketoiminta-alueillaan. Monipuoliset työtehtävät sisältävät muun muassa tavoitteiden asettamista, taloudellisten mittareiden seurantaa, yhteistyötapaamisia, projektiluonteisia tehtäviä sekä yleisiä toimistoaskareita.
 
Toivomme sinulta:
-Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
-Yleistä ymmärrystä liiketoiminnasta 
-Oma-aloitteellisuutta
-Halua kehittää esimiesosaamistasi
-Halua ja kykyä saada asioita tehdyiksi
-Halua sitoutua tehtävään kahdeksi vuodeksi
-Kykyä hahmottaa kokonaisuutta.
 
Tarjoamme sinulle:
-Kokemusta esimiestehtävistä ja yrityksen johtamisesta
-Mahdollisuuden haastaa itseäsi ja kehittää omaa osaamistasi
-Rennon työilmapiirin ja tuen omalle tekemisellesi
-KY-Dealing Oy:n henkilökuntaetuja
-Korvaamattoman ponnistuslaudan työelämään.
 
Tehtävä on osa-aikainen ja sen viikoittainen kuormittavuus vaihtelee vuoden eri vaiheissa. Palkkaus on kuukausi- sekä tulosperusteinen. Kuormittavuus ja palkkaus antavat mahdollisuuden samanaikaiseen opiskeluun opintotuen tulorajat huomioiden. Tehtävään perehdytys alkaa heti valinnan jälkeen ja varsinainen toimikausi alkaa toukokuun alussa. Koska liiketoimintamme on kesäisin vähäistä, on kesätöiden tekeminen toisessa työsuhteessa mahdollista.
                                                                                
Tehtävään voi hakea pääaineesta ja vuosikurssista riippumatta!
  
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään sunnuntaina 29.3.2015 sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@ky-dealing.fi.
 
Pidämme tehtävästä info-tilaisuuden tiistaina 24.3. klo 13.45 Mercatorin tuntumassa sijaitsevassa kokoushuoneessa. Paikan päälle löydät kävelemällä Mercatorin portaat alas ja kääntymällä heti oikealle. Tervetuloa kuulemaan työnkuvasta lisää!
 
Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Lasse Mononen (lasse.mononen@ky-dealing.fi). Työpaikkailmoitus löytyy myös osoitteesta www.ky-dealing.fi.
 
 
Terveisin,
 
Lasse Mononen
toimitusjohtaja – KY-Dealing
Työ +358 447433144
lasse.mononen@ky-dealing.fi