Nykyisen valmennuspäällikön siirtyessä yhtiön sisällä toisiin tehtäviin haemme joukkoomme aktiivista ja oma-aloitteista liiketoimintajohtajaa Valmennusakatemian kursseille.

KY-Dealing Oy on TuKY ry:n omistama yritys, joka operoi mm. Wanha Narikka -kirjakauppaa, Pääsykoekirjat.fi-verkkokirjakauppaa sekä järjestää valmennuskursseja ja yritysvalmennusta. Henkilöstön kokonaismäärä vaihtelee vuoden aikana ja tilikauden aikana yhtiölle työskentelee yhteensä n. 30-40 eri henkilöä. Yrityksen valmennustoiminnan laajentuessa alkava vuosi tarjoaa valittavalle valmennuspäällikölle suuren vastuun lisäksi erityisen mahdollisuuden tuoda oma vahva panos ja näkemys yrityksen kehittämiseen ja kasvattamiseen uudessa liiketoimintakokonaisuudessa. Varsinkin yritysvalmennuspuolen yhä kasvaessa tehtävä tarjoaa haasteen kehittää itseään ja osaamistaan. Valmennuspäällikkö toimii Valmennusakatemian kurssien opettajien ja järjestäjien esimiehenä ja on vastuussa kurssien järjestämisestä. Apunaan valmennuspäälliköllä on osaava henkilöstö ja tukenaan toimitusjohtaja sekä aktiivinen hallitus.

Tehtävään perehdytys aloitetaan heti valinnan varmistuttua ja varsinainen toimikausi alkaa toukokuussa. Lisätietoa Valmennusakatemiasta www.valmennusakatemia.com ja www.ky-dealing.fi
 

Sinä omaat:

  • Käytännön ymmärrystä yrityksen liiketoimintaympäristöstä, esim. kauppakorkeakoulussa opiskelun kautta
  • Aikaisempaa kokemusta työelämästä
  • Halua sitoutua tehtävään 1-2 vuodeksi
  • Oma-aloitteellisuutta
  • Aktiivisuutta ja yhteistyökykyä

 
Jotta menestyisit työssäsi tarvitset myös mm.:

  • Aitoa halua luoda omalla työpanoksella menestyvää liiketoimintaa
  • Näkemyksellisyyttä ja kokonaisuuksien hahmottamista
  • Taitoa rakentavaan yhteistyöhön erilaisten ihmisten kanssa
  • Innovatiivisuutta ja ennakkoluulottomuutta

 
Tehtävä on osa-aikainen ja sen viikoittainen kuormittavuus vaihtelee vuoden eri vaiheissa. Palkkaus on kuukausi- sekä tulosperusteinen. Kuormittavuus ja palkkaus antavat mahdollisuuden samanaikaiseen opiskeluun opintotuen tulorajat huomioiden. Sinulla on myös halua sitoutua tehtävään 1-2 vuodeksi. Tehtävään perehdytys alkaa heti valinnan jälkeen ja varsinainen toimikausi alkaa toukokuussa.

Tehtävään voi hakea pääaineesta ja vuosikurssista riippumatta!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 11.3. mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@ky-dealing.fi

Tila löytyy Mercatorin yläpuolelta kolmannesta kerroksesta. Toisessa kerroksessa on KH1 (=Kauppakamari) ja Fokka on sen yläpuolella. Tervetuloa kuulemaan työnkuvasta!

Lisätietoa tehtävistä antaa Toimitusjohtaja Jaakko Männistö (jaakko.mannisto@ky-dealing.fi) ja valmennuspäällikkö Tuomo Mäkitalo (tuomo.makitalo@ky-dealing.fi)

Lisätietoa myös www.ky-dealing.fi ja Fabo –ryhmästä http://www.facebook.com/#!/events/359302444090084/