Kulttiksen kevään suurin kohokohta Kulttuuriviikko hurmaa tarjonnallaan 8.-14.4.2013.

MAANANTAI 8.4: Kulttis goes: LKS-Speksi Taivas rajana

Helsingin lääkiksen speksi, joka omaa Suomen pitkäikäisimmät perinteet, on varmasti näkemisen arvoinen. Kulttis järjestää excun Turun näytökseen 8.4 klo 19. Normaali opiskelijahinta on 12 €, mutta Kulttiksen kanssa pääset yleisöön euron halvemmalla eli 11 eurolla. Sitova ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen anmalam(at)utu.fi. Ilmoittautumisia otetaan vastaan niin kauan, kuin lippuja on jäljellä..

TIISTAI 9.4: Kulttis suosittelee: Wäinö Aaltosen museon konserttisarja: Punelpuro & Fräki

Wäinö Aaltosen museossa tapahtuu, kun Larimatti Punelpuro ja Sonja Fräki osuvat valokeilaan klo 19.00. Tule nauttimaan upeasta sello- ja pianomusiikista, vapaa pääsy!

KESKIVIIKKO 10.4: Samettiklubi @ jazzklubi Monk: Jazz up!

Hämyinen kapakka Suomen New Orleansissa avaa ovensa 30-luvun tyyliin. Lasinpohjat ovat kosteita ja saksofonin laulu osuu arjen omistamaan rosoiseen sieluun.
Samettiklubin teema on tänä vuonna Jazz up! Ilta sisältää jazzia, entisaikojen nostetta, charmikkuutta, sinistä samettia ja cocktaileja.
Juhlijoita viihdyttää Kulttiksen kanssa myös Pokeriklubi ja erinäisiä musisoijia. Tule pelaamaan erä herrasmiespokeria, parhaille on palkintoja. Kuuntele samalla Speksin akustisen trion tulkintoja tai Saara Saarivuoren laulua. Perinteinen Kulttuuriviikon kliimaksi tarjoaa erilaisemman baarielämyksen ja nopeimmille Kulttuuriviikon haalarimerkin.
Lippuja saa TuKKK:n aulasta maanantaista 8.4. keskiviikkoon 10.4. 11.45 ja 13.45 alkavilla tauoilla niin kauan kuin lippuja riittää ja ovelta, mikäli niitä on jäljellä. Etukäteen ostetun lipun hinta on 5 € ja ovelta 6 €.

TORSTAI 11.4: La Noche Latina con Kulttis @ Parkki

Kahden euron kolikko mahdollistaa sinulle parkkibileet latinotyyliin. Kaiva esiin sombrero ja nappaa käteesi malja, sillä kuumissa lattarimaisissa lantionliikkeissä ja conguerojen rytmeissä on sulattelua. Vierailevat tanssitaiturit Juulia ja Fabrizio Salsa de Cuba -tanssikoulusta saapuvat häikäisemään Parkin parketit! Talo tarjoaa nachot, vähän verguilaa ja muuta pientä, ohjelmaa ja tulisuutta torstai-iltaan. Muista kuitenkin OPM. La Noche Latina toimii etkoina latinobileille…
Lippuja saa TuKKK:n aulasta maanantaista 8.4. torstaihin 11.4. 11.45 ja 13.45 alkavilla tauoilla niin kauan kuin lippuja riittää.

PERJANTAI 12.4: Kulttis suosittelee: Taideakatemia: TutuT – sirkusta kaikille aisteille

Sirkustaiteilija Sakari Männistön ohjaama moniaistinen nykysirkusesitys. Näytöksessä pääset käyttämään kaikkia aistejasi. Yleisöä kohahdutetaan mm. ennen kokemattomalla moniaistisella puvustuselementillä.

LAUANTAI 13.4-MAANANTAI 15.4: KYlturresa Tukholmaan

Kulttuuriviikon huikea päätösexcu suuntautuu meren yli Tukholmaan. Etukäteen ilmoittautuneet pääsevät tutustumaan keltasiniseen kulttuuriperimään, kattavaan kirjoon vaateputiikkeja, Södermalmin pikku kahviloita ja upeita museoita.

TuKKK:ssakin tapahtuu päivisin… Be there!