Hyvä Turun KY:n jäsen,

Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry pitää sääntömääräisen syyskokouksensa tiistaina 15.11.2016 klo 16.15 Ravintola Montussa. Yhdistyksessä ylintä päätösvaltaa käyttää yhdistyksen kokous. Kokouksessa äänivaltaisia ovat kaikki yhdistyksen varsinaiset jäsenet. Omaa äänioikeutta voi käyttää vain paikan päällä kokouksessa!

Kokouksessa esitetään hyväksyttäväksi vuoden 2017 toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Syyskokouksessa valitaan myös hallitus vuodelle 2017 sekä taloustoimikunnan puheenjohtaja kaudelle 2017-2018. Ennakkoon ehdokkaaksi ilmoittautuneet ja heidän vastauksensa ennakkokysymyksiin voit lukea Turun KY:n hallitusvalintaosiossa. Ehdolle voi asettua kuitenkin vielä syyskokouksessa sekä maanantaina 14.11. klo 16 Osuuskauppasalissa järjestettävässä hallitushaastattelussa.

Kokouksen nopeuttamiseksi liitteisiin tulee perehtyä huolellisesti jo ennen kokousta, ja mahdolliset muutosesitykset ja kysymykset miettiä etukäteen. Syyskokouksessa ehdokkaiden esittäytymisaika on rajattu tarkoin, minkä takia kannustammekin Teitä esittämään yleisökysymykset ehdokkaille jo hallitushaastatteluissa.

Syyskokouksesta ja hallitushaastattelusta järjestetään myös livestream, jonka linkki jaetaan Facebookissa. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme kysymään hallitushaastattelussa yleisökysymyksiä myös streamin kautta kokousta seuraavilta. Myös tästä tarkempi ohjeistus tulee Facebookin kautta.

Liitteet:

LIITE 1 Talousarvio 2017
LIITE 2 Toimintasuunnitelma
LIITE 3 Kunniaseuran kokoonpano
LIITE 4 Esityslista

Tervetuloa!

Paula Peltomaa
Hallituksen puheenjohtaja

puheenjohtaja@tuky.fi