kypailmo2010_netti.jpg

SEFEn perinteinen opiskelijatapahtuma Kylteripäivät järjestetään 11.–12.2.2010. Tänä vuonna tapahtumapaikkana on tapahtumakeskus Voimala Helsingissä. Ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea, sillä mukaan mahtuu vain 450 ripeintä!

Seminaaripäivän aikana pääset kuulemaan liike-elämän vaikuttajien puheenvuoroja kansainvälisen talouden kehittymisestä ja kansainvälisestä kaupasta. Asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi tarjolla on kansainvälisissä yrityksissä toimien ekonomien uratarinoita. Paikalla on lisäksi yhteistyökumppaneiden ständeja sekä ekonomiliiton tarjoama cv-klinikka.

Päiväohjelman jälkeen on tiedossa Illallinen Voimalassa. Buffetillallisen lisäksi tarjolla on juotavaa ruuan painikkeeksi ja esityksiä illan viihdykkeeksi. Illalliselta suunnataan jatkoille Helsingin yöelämään.

Toisena tapahtumapäivänä on tarjolla kyltereille perinteinen sillis paikassa X.

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN
Koko lysti maksaa majoituksen kanssa 70 euroa. Hintaan sisältyy seminaari, majoitus, pieni välipala ja skumppa seminaarissa, illallisbuffet, sillis, narikat tapahtumapaikoilla, sisäänpääsy jatkopaikkaan sekä kuljetukset tapahtuman aikana tapahtumapaikkojen ja hotellin välillä. Ilman majoitusta tapahtuman hinta on 50 euroa.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on alkanut osoitteessa www.kylteripaivat.fi -> ilmoittautuminen. Se on helpointa hoitaa 2-4 hengen ryhmissä, mutta yksinkin pääsee tietysti mukaan. Ilmoittautumista varten kannattaa kerätä ryhmän tiedot kaikilta (myös syntymäaika ja erikoisruokavaliot tarvitaan).

HUOM! Jäsensivuille kirjautumiseen tarvitset jäsennumeron (esim. ekonomi-lehden takaosassa) sekä henkilötunnuksen loppuosan, jos kirjautuu sivuille ensimmäistä kertaa.  Kirjautuminen vaaditaan yhdeltä ryhmänne osallistujalta. Jäsennumeron löydät myös sinulle postitetusta rekisteriotteesta, tai saat sen tietoosi kysymällä sitä osoitteesta jasenrekisteri@sefe.fi. Osallistumismaksun voi maksaa verkkopankkitunnuksilla (Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki) tai e-laskulla.

Lisätietoa puhujista, yhteistyökumppaneista, ohjelmasta sekä kaikesta tapahtumaan liittyvästä saat osoitteesta www.kylteripaivat.fi.
Tässä mahdollisuutesi tutustua muihin kyltereihin ympäri Suomen. Älä missaa tätä!

Terkuin Raisa-kylli
Raisa Räisänen
Kylteriyhdyshenkilö, TSE
Suomen Ekonomiliitto – SEFE ry
040-5084508
raisa.raisanen@sefe.fi