Akavan opiskelijavaltuuskunta AOVA etsii vuoden 2012 parasta kesätyönantajaa!

Monella on takana työntäyteinen kesä, mutta oliko kesätyöpaikkasi Suomen parasta kesätyönantajamateriaalia? Mikäli vastasit kyllä, kerro se nyt!

Hyvä kesätyönantaja on monen osatekijän summa. Jos teit koulutustasi vastaavaa työtä, sait ohjausta tehtäviisi ja olit tyytyväinen työpaikkaasi, ovat ainakin perusasiat kunnossa. Osallistumalla kilpailuun voit tuoda hyvän työpaikan muidenkin tietoisuuteen. Samalla muut työnantajat saavat tietoa siitä, miten kesätyöntekijöitä parhaimmillaan kohdellaan, ja me kylteritkin tiedämme mitä voimme vaatia.

Akavan opiskelijavaltuuskunta AOVA järjestää Suomen paras kesätyönantaja -kilpailun viidettä kertaa. Palkitsemalla esimerkillisimmän työnantajan AOVA haluaa kiinnittää huomiota työpaikkojen hyviin käytäntöihin ja siihen, että kesätyöt ovat opiskelijalle tärkeä toimeentulon ja työkokemuksen lähde. Voittajan valitsevan raadin puheenjohtajana toimii työministeri Lauri Ihalainen.

Kilpailulomakkeita voi täyttää 30.9.2012 saakka. Sekä kesätyöntekijät että -työnantajat voivat ehdottaa Suomen parasta kesätyönantajaa.

Paras kesätyönantaja julkistetaan marraskuussa 2012.

 

Lisätietoja:

Akavan opiskelija-asiamies, Suomen paras kesätyönantaja –raadin sihteeri
Elina Havu, p. 050 341 4894, elina.havu@akava.fi