ystäväsormet2

Onko sinullakin se yksi huippuystävä? Se joka auttaa, huolehtii ja jaksaa naurattaa ihmisiä ympärillään? Tai kenties kaveri, jonka positiivinen asenne piristää synkintäkin maanantaipäivää?

Tällä viikolla vietetään Edunvalvontajaoston Ystävänpäiväviikkoa, jonka yhteydessä pidettävässä Tosiystävä-kampanjassa etsitään teidän joukostanne ne todelliset tosiystävät. Jos siis koet, että juuri sinun ystäväsi ansaitsisi kunniamaininnan, ilmianna hänet lyhyen tarinan kera osoitteeseen sopo@tuky.fi viimeistään keskiviikkona 10.2. Kerro tarinassasi, miksi juuri kyseinen henkilö ansaitsisi Tosiystävän tittelin.

Ilmiannetut Tosiystävät julkaistaan torstaina 11.2., ja heidät myös palkitaan hienolla haalarimerkillä. Tule siis mukaan tekemään rakkaan ystäväsi ystävänpäivästä ikimuistoinen!

Muistathan myös Ystävänpäiväviikon muut tapahtumat! Tiistaina 9.2. klo 18 järjestään EVAn ja Kulttiksen yhteinen leffailta.  Tule paikan päälle kokemaan, miten ls 16 pehmeine penkkeineen muuntautuu kotoisaksi leffateatteriksi. Tarjolla on myös runsas kattaus herkkuja niin suolaisen kuin makeankin ystäville.

Keskiviikkona puolestaan vuoron saa korttipaja, jossa voit askarrella kaverillesi omaperäisen ystävänpäiväkortin. Askartelemaan pääset 12 ja 14 välkillä Mercatorilla. Tule myös torstaina 11.2. Montun After Workiin rentoutumaan ja pelailemaan lautapelejä klo 15 alkaen.

Tässä vielä linkki Ystävänpäiväviikon Facebook-tapahtumaan.

Ihanaa tulevaa ystävänpäivää kaikille,
Edunvalvontajaosto