hyvinvointiviikkomainos_pieni.JPG

Turun korkeakoulujen ylioppilas- ja opiskelijakuntien yhteinen Hyvinvointiviikko järjestetään tänä syksynä viikolla 40. Viikon aikana keskitytään yleisesti ottaen hyvinvointiasioihin, lisäksi tänä vuonna erityisteemana ovat riippuvuudet.

Viikon näkyvin anti on korkeakouluissa maanantaista torstaihin klo 10-15 kiertävä näyttely, jossa useat eri tahot esittelevät ständeillä toimintaansa ja haastavat opiskelijan miettimään elintapojaan ja voimaan yhä paremmin. Fazer Amica huomioi Hyvinvointiviikon lisäämällä Montun pääruokavaihtoehdoista kevyempään light-merkinnän. Lisäksi viikon aikana järjestetään mm. hyvinvointiteemaisia luentoja, ruoanlaittokursseja, verenluovutusta ja rentoa joukkourheilua sekä -liikuntaa ja riippuvuusaiheinen kirjoituskilpailu (kirjoituskilpailun ohjeet sivun lopussa).

Hyvinvointiviikko pyörähtää käyntiin maanantaina 29.9. kello 10 Turun kauppakorkeakoulun aulassa, jossa ovat esillä mm. YTHS, Neliveto vai etukeno -hanke, A-klinikkasäätiö, SETA ja Homoglobiini sekä yliopistopappi.

Alla Hyvinvointiviikon ohjelma päivä päivältä:

MAANANTAI 29.9.