Hyvinvointipäivät

Tenttiviikko on ohi ja stressi alkaa jo hieman helpottamaan. Jotta opiskelumotivaatiota riittäisi kuitenkin viimeiseenkin periodiin eikä energiat loppuisi kesken ennen kesälomille siirtymistä, on hyvä muistaa pitää huolta myös itsestään. Vinkkejä hyvinvointiin onkin hyvä tulla hakemaan Edunvalvontajaoston Hyvinvointipäiviltä, jotka järjestetään taas kolmipäiväisinä! 2.-4.3. kauppakorkeakoululla on tarjolla hyvinvointiin liittyvää ohjelmaa aina kehonkoostumusmittauksesta päiväuniin.

Maanantaista keskiviikkoon on mahdollista päästä kuuntelemaan inspiroivia luentoja sekä tulla tutustumaan Hyvinvointipäivien yhteistyökumppaneiden tuotteisiin ja palveluihin. Yrityksiä on esillä kauppakorkean aulassa joka päivä klo 10-14 välisenä aikana. Tänä vuonna mukana olevia yrityksiä ovat muun muassa SatsElixia, Suomen Ekonomit, YTHS, Cederroth, Ruohonjuuri, Teho Sport, Fazer, Vauhtisammakot sekä Arla Ingman. Edunvalvontajaoston pisteellä on tarjolla erilaisia tuotteita sekä mahdollisuus vapaaseen palautteenantoon. Lisäksi CORE tulee jakamaan Cloettan Jenkki-tuotteita sekä Pauligin uuden brändi-ilmeen saanutta Brazil-kahvia!

Kiinnostavia hyvinvointiin liittyviä luentoja on seuraavasti:

  • Maanantaina avaruustähtitieteilijä Esko Valtaoja luennoi Elovena-salissa klo 12 maailman hyvinvoinnista nykypäivänä ja tulevaisuudessa.
  • Tiistaina klo 10 Osuuskauppasaliin luentoa tulevat pitämään liikunnan ammattilaiset Lifted-yrityksestä.
  • Keskiviikkona kuullaan luento KY-Sportin yhteistyökumppanilta Vauhtisammakoilta Elovena-salissa klo 14. He luennoivat siitä, miten syödä terveellisesti tiukassa arjessa. Luennolta saa konkreettisia esimerkkejä verensokerin, vatsan hyvinvoinnin ja vireystilan ylläpitävästä, terveellisestä ruokavaliosta, joka sopii hyvin myös ruoka-aineallergikoille ja kovaa treenaaville.

 

Tiistaina on myös mahdollisuus osallistua TLKS:n pitämään ensiapukoulutukseen klo 14.30 Ls08:ssa. Kurssi on hyödyllinen erityisesti niille, jotka eivät ole aiemmin ensiapukurssilla olleet.

Bistron aamiainen on tarjolla kaikkina päivinä poikkeuksellisesti klo 10 asti ja joka päivä voi myös virkistäytyä ottamalla päiväunet klo 12-14 välisenä aikana. Luentosaleissa on vilttejä ja tyynyjä, jotta lepääminen olisi mukavampaa. Päiväuniluokat:

  • Ma 2.3. Ls07
  • Ti 3.3. Ls14
  • Ke 4.3. Ls04

 

Edunvalvontajaosto toivottaa kaikki tervetulleeksi Hyvinvointipäiville! Aloitetaan uusi periodi virkistäytyneinä ja hyvinvoivina!

Edunvalvontajaosto ’15