turun_ky_hakee-2_2.jpg

TuKY ry etsii perinteiselle talvitapahtumalleen Pikkulaskiaiselle osaavaa ja motivoitunutta päävastaavaa vuoden 2012 Pikkulaskiaista varten. Päävastaavan tehtävänä on organisoida Pikkulaskiainen 2012 alusta loppuun itsenäisesti jakoota avukseen organisaatio tätä toteuttamaan haluamallaan tavalla, ja tehdä seuraavasta Pikkulaskiaisesta entistä hulvattomampi!

Pikkulaskiaisen päävastaavan tehtävä on monella tavalla antoisa, sillä päävastaava pääsee toteuttamaan itsenäisesti koko tapahtuman alusta loppuun. Päävastaava saa huomattavasti kokemusta suuren organisaation johtamisesta ja monella tavalla haastavan projektin toteuttamisesta.

Päävastaavalta toivotaan aiempaa vahvaa kokemusta Pikkulaskiaisen järjestämisestä, tiiminvetäjänä toimiminen katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys hakemiseen. Muu kokemus tapahtumien järjestämisestä katsotaan eduksi myös.

Vapaamuotoinen hakemus tulee lähettää 5.5.2011 klo 14:00 mennessä osoitteeseen ky-vapaa-aika@tse.fi. Lisätietoja voi kysellä tämän vuoden Pikkulaskiaisen päävastaavalta Maisa Mattilalta osoitteesta maisa.mattila@tse.fi tai osoitteesta ky-vapaa-aika@tse.fi