YS-banneri2

Haluatko käytännön kokemusta liike-elämästä opintojen ohella?

Turun KY:n yrityssuhteista vastaa myyntipäällikön lisäksi omalla työpanoksellaan yrityssuhdetiimi eli YST. Yrityssuhdetiimi tarjoaa mahdollisuuden harjoitella neuvottelutaitoja, verkostoitua, sekä tienata pienesti tai roimasti. Yrityssuhdetiimin tehtävänä on toteuttaa yhdistyksen varainhankintaa, hankkia jäsenetuuksia jäsenistöllemme sekä auttaa järjestöjä ja projekteja tapahtumayhteistyöllä yrityksien kanssa. Työskentely yrityssuhdetiimissä sopii niin ensimmäisen vuosikurssin opiskelijalle kuin valmistumista lähestyvälle kylterillekin. Työtahti ja työajat ovat enimmäkseen vapaasti valittavissa, ja onnistuneet yhteistyöt palkitaan provision kautta!

Vapaamuotoiset hakemukset “miksi juuri minä”-hengessä on toimitettava yrityssuhdevastaavalle osoitteeseen yrityssuhteet@tuky.fi  Haku päättyy 24.12 23:59
YST:stä voi kysyä lisää Turun KY:n yrityssuhdevastaavalta Oskari Rankamolta (yrityssuhteet@tuky.fi), tai yhdistyksemme myyntipäälliköltä Ristomatti Vaheelta (myyntipaallikko@tuky.fi).

Haastattelut pidetään tammikuun ensimmäisellä kouluviikolla Turun KY:n nykyisen myyntipäällikön Ristomatti Vaheen ja tulevan myyntipäällikön Katharina Schmidtin puolesta. Haastatteluun kutsutaan erikseen hakemuksen perusteella painottaen hakijan asennetta, näkemyksiä ja innovatiivisuutta. Myyntitaustasta on plussaa, mutta se ei ole missään tapauksessa välttämätöntä.