Kansainvälisten asioiden jaosto hakee nyt uusia jäseniä hallitukseensa. Tule mukaan tuomaan kansainvälisyys jokaisen kylterin käden ulottuville.

 

Mikä on CIA TuKY?

Kansainvälisten asioiden jaosto, Committee for International Affairs (CIA TuKY), vastaa Turun kauppakorkeakoulun kyltereiden kansainvälistymisestä. Jaosto perustettiin keväällä 2012 ja on toiminut täysimuotoisena jaostona vasta tämän vuoden alusta. Toimintakenttämme on erittäin mielenkiintoinen ja monimuotoinen; tehtävänämme on mm. kansainvälisten sidosryhmäsuhteiden luominen ja kehittäminen, kv-tutoroinnin kehittämisen suunnittelu, vaihtoon lähtevien opiskelijoiden tukeminen ja vaihtareiden ja kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden tuominen mukaan Turun KY:n toimintaan sekä kansainvälisten tapahtumien ja mahdollisesti myös excursion järjestäminen.

 

Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä mukaan!

Lähde mukaan vaikuttamaan yhdistyksemme jaostoista nuorimman toimintaan ja kehittämiseen ja pääse samalla itsekin kansainvälistymään! Luvassa tulee olemaan paljon mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä, ikimuistoisia hetkiä kansainvälisiä tapahtumia järjestäessä sekä tutustuessa koulumme upeisiin vaihtareihin ja kansainvälisiin tutkinto-opiskelijoihin, unohtamatta tietenkään tärkeää järjestötoimintakokemusta ja uusien, työelämän kannalta tärkeiden taitojen hankkimista!

Koska jaosto on vielä niin nuori, tarjoaa tämä sinulle kaikki mahdollisuudet päästä todella luomaan jotain uutta Turun KY:n jäsenistölle sekä vaikuttamaan siihen miltä CIA TuKY tulee tulevaisuudessa näyttämään. Hallituspesteistä päätetään uuden hallituksen kesken, mutta tulevia vastuualueita tulee vähintääkin olemaan varapuheenjohtaja, viestintävastaava, rahastonhoitaja sekä koulutuspoliittinen vastaava.

 

Jaostoon voi hakea vuosikurssista riippumatta!

Myös puput ovat erittäin tervetulleita! Minkäänlaista kokemusta ei vaadita – haemme luonteeltaan sopivia henkilöitä, joskin kansainvälinen kokemus luetaan eduksi. Hakeminen tapahtuu sähköisesti, hakuohjeet ovat alla.

Laita hakemuksesi osoitteeseen international@tuky.fi ja liitä siihen vastaukset alla oleviin kysymyksiin. Haku päättyy sunnuntaina 8.12. klo 23:59.

 

1. Nimi, ikä ja pääaine

2. Miksi haet CIA TuKYyn?

3. Miten kehittäisit jaostoa ja sen toimintaa?

4. Miten edistäisit kansainvälisyyttä Turun kauppakorkeakoulussa?

5. Oletko kiinnostunut jostain tietystä/tietyistä vastuualueista? Mistä ja miksi?

6. Kerro englanniksi, mikä tekee sinusta kansainvälisen.

7. Vapaa sana. Voit esimerkiksi kertoa kokemuksestasi, mielenkiinnon aiheistasi yms.


Lisätietoja jaoston toiminnasta ja CIA TuKYn hallituksen vastuualueista saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen international@tuky.fi. Myös CIA TuKYn nykyinen puheenjohtaja Timo Kovala ja ensi vuoden puheenjohtaja Milla Anttonen vastaavat mahdollisiin kysymyksiin, tule siis rohkeasti juttelemaan!