Nordeassa vuosittain järjestettävä pohjoismainen Graduate-ohjelma käynnistyy taas syksyllä 2016! Haluatko sinä mukaan?

 

Suosittu Graduate-ohjelmamme on trainee-ohjelmien parhaimmistoa ja arvostetussa asemassa myös Nordea-konsernin sisällä. Ohjelma sisältää 1-2 vuoden mittaiselle ajanjaksolle sijoittuvat, sinulle yksilöllisesti suunnitellut tutustumisjaksot liiketoimintaamme, neljä pohjoismaista seminaaria ja workshopeja sekä rutkasti yhteistyön paikkoja muiden graduate-kollegoiden kanssa. Etsimme ohjelmaan vastavalmistuneita tai valmistumassa olevia ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneita tulevaisuuden lupauksia.

 

Tänä vuonna haemme ohjelmaan esimiesharjoittelijoita, useita IT-graduateja sekä graduateja erilaisiin asiantuntijatehtäviin. Hakuaika ohjelmaan on 18.1.-14.2.2016. Lue lisää Nordea Graduate -ohjelmasta: nordea.com/graduate, nordeagraduatehaku.fi ja seuraa meitä Facebookissa: Nordea Graduate -haku!

Etsimme myös ensi kesäksi kesätyöntekijöitä konttoreihimme ympäri Suomen sekä Nordea Asiakaspalvelun eri toimipisteisiin. Lisäksi Nordea Rahoitus ja eri konsernitoimintomme rekrytoivat kesätyöntekijöitä Helsinkiin. Hakuaika kesätyöpaikkoihin on 18.1.-14.2.2016. Lue lisää kesätöistä: www.nordea.fi/kesätyöt.

Olemme mukana ContactExpo -messuilla huomenna 20.1. ja vierailemme Turun kauppakorkeakoululla torstaina 28.1. Tule tapaamaan meitä ja juttelemaan lisää!