Kuva FB ja kotisivuLidlt

Haluatko rakentaa kansainvälisen urapolun päivittäistavarakaupan alalla?

 

INTERNATIONAL TRAINEE

Haemme korkeakoulusta valmistuneita eri alojen dynaamisia ja määrätietoisia tiimipelaajia kasvamaan ja kehittymään päivittäistavarakaupan huipputekijöiksi kaksivuotisen International Trainee -ohjelman aikana. Tällä kertaa etsimme logistiikan, HR:n, talouden, hankinnan, kiinteistön ja auditoinnin suuntautumisaloille tulevaisuuden osaajia.

 

International Trainee –ohjelman rakenne

International Trainee -ohjelma koostuu kolmesta isosta kokonaisuudesta, joiden aikana tutustut Lidlin toimintaan Suomessa ja ulkomailla, syvennät ammatillista osaamistasi ja saat ulkomaan työkokemusta. Suuntautumisalasi määrittää ohjelman tarkemman sisällön ja tutustuttaa sinut perusteellisesti kyseisen osaston toimintaan. Oman suuntautumisalan osaston lisäksi tutustut myymäläkenttään sekä toiseen yrityksemme osastoon.

·      Perusjakso (10 kuukautta): Aluksi työskentelet oman suuntautumisalasi osastolla 4 kuukautta. Tämän jälkeen perehdyt 6 kuukautta myynnin operatiiviseen toimintaan myymäläkentällä ja kouluttaudut aluepäälliköksi. Aluepäällikön koulutus antaa sinulle kattavan kuvan myymälöiden toiminnasta, henkilöstöasioista ja myynnin johtamisesta.

·      Perehtymisjakso (8 kuukautta): Tutustut perusteellisesti suuntautumisalasi osaston lisäksi jonkin toisen osaston toimintaan ja tuet liiketoimintaamme päivittäisissä rutiineissa. Olet myös mukana toteuttamassa erilaisia projekteja. Tarvittaessa osallistut Saksassa järjestettävälle saksan kielen intensiivikurssille (3 kuukautta).

·      Syventävä jakso (6 kuukautta): Syvennät osaamistasi ulkomaan harjoittelujakson aikana (3 kuukautta) ja laajennat tietämystäsi edelleen suuntautumisalasi osastolla (3 kuukautta)

 

Odotamme paljon…

·      Yliopisto- tai korkeakoulutasoista koulutusta

·      Jonkin verran koulutustasi vastaavaa työkokemusta

·      Motivaatiota ja palavaa halua oppia ja kehittyä päivittäistavarakaupan alan huippuammattilaiseksi

·      Valmiutta kääriä hihat kaikissa työympäristössämme

·      Joustavuutta ja matkustusvalmiutta

·      Pitkäjänteistä ja määrätietoista asennetta

·      Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

·      Saksan kielen osaamista tai tahtoa ja kykyä oppia saksaa

 

…tarjoamme enemmän!

·      Pontevan lähtölaukauksen urallesi!

·      Monipuolisen, vaativan ja laajan tehtäväkentän

·      Mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen

·      Näköalapaikan yrityksemme toimintaan Suomessa ja kansainvälisesti

·      Vakaan ja reilun työpaikan sekä kilpailukykyisen palkan

·      Nuorekkaan työympäristön

 

International Trainee -ohjelma on palkallinen ja alkaa 1.4.2016. Ohjelman ajan työsuhde on määräaikainen ja sen jälkeen sinulla on mahdollisuus sijoittua asiantuntija- tai esimiestehtäviin suuntautumisalasi osastolle Lidl Suomen vakituisena työntekijänä. Tutustu International Trainee-ohjelmaan ja suuntautumisaloihin tarkemmin osoitteessa: http://bitly.com/internationaltrainee-ohjelma

 

Löydä mahdollisuutesi!

Hae tehtävää 31.1.2016 mennessä täyttämällä sähköinen työnhakulomake osoitteessa tyopaikat.lidl.fi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si. Perustele hakemuksessasi miksi juuri hakemasi suuntautumisala kiinnostaa sinua!

Rekrytointiprosessiin kuuluu ryhmähaastattelu ja valintapäivä. Nämä toteutetaan helmikuun 2016 aikana.

 

Lisätietoja International Trainee -ohjelmasta antaa rekrytointipäällikkö Jonna Jansson perjantaina 15.1.2016 klo 13-14.30 ja tiistaina 26.1.2016 klo 10-11.30, puh. (09) 2345 6686. Olemme mukana myös Contact Expo -messuilla keskiviikkona 20.1.2016, jossa kerromme sinulle mielellämme lisää ohjelmasta.