kpmg traine

 

 

 

 

 

 

 

Kokeneiden asiantuntijoidemme tuki ja ohjaus, sinun myönteinen latauksesi ja tuoreet ajatuksesi – yhdessä teemme tulevaisuutta!

Maailmanlaajuisessa KPMG:ssä voit elää unelmaasi. Tartu tilaisuuteen ja tule luomaan tulevaisuuttasi yhdessä huippuammattilaisten kanssa.

HAKU KEVÄÄN 2016 TRAINEE-OHJELMAAMME ON KÄYNNISTYNYT!

Etsimme tulevaisuuden talentteja kaikille palvelualueillemme alla oleviin tehtäviin:

TILINTARKASTUS

VERONEUVONTA

KOMENNUSPALVELUT

LIIKEJURIDIIKKA

TIETOTURVAKONSULTOINTI

YRITYSJÄRJESTELYT

TALOUSHALLINTO JA RAHOITUS

LIIKETOIMINNAN TUKIPALVELUT – TAPAHTUMATIIMI

Harjoittelut ovat palkallisia määräaikaisia työsuhteita 2 – 6 kk ja alkavat pääsääntöisesti tammi-maaliskuussa. Hakuaika päättyy 18.10.2015. Tarkistathan tehtäväkohtaisen hakuajan sivulta www.kpmg.com/fi/trainee (Avoimet harjoittelupaikat).

Tarjoamme

Loistavan mahdollisuuden päästä tutustumaan yhteen Suomen parhaimmista työpaikoista (Great Place to Work 2015)! Uskomme, että riittävä vastuu ja toisaalta myös vapaus motivoivat parhaiten ihmisiä työssään. Haasteellisten ja mielekkäiden tehtävien lisäksi meillä innostutaan yhdessä tekemisestä ja loistavasta porukkahengestä. Trainee-ohjelmamme tarjoaa hyvän väylän tutustua johdon konsultointityöhön ja asiantuntijoidemme arkeen. Perehdytämme sinut harjoittelun alussa KPMG-maailmaan ja tilikauden aikaisiin tehtäviin. Tukenasi on läpi harjoitteluohjelman myös sinulle nimetty kummi.

Tutustu ja hae: www.kpmg.com/fi/trainee (Avoimet harjoittelupaikat)

Lisätietoja: HR Advisor Kaisa Hakala, kaisa.hakala@kpmg.fi

Tee unelmistasi totta ja liity joukkoomme kasvamaan asiantuntijaksi, yhteen Suomen parhaista työpaikoista!