Heinekenin kansainvälinen harjoitteluohjelma, International Graduate Programme (IGP), hakee valmennettavakseen panimoalasta kiinnostuneita tulevaisuuden osaajia. Seuraava valmennusohjelma alkaa syyskuussa 2013 ja hakuaika siihen päättyy 22.2.2013.

IGP-ohjelma on vastavalmistuneille tai juuri valmistumassa oleville korkeakouluopiskelijoille tarkoitettu 18 kuukauden mittainen valmennusohjelma. Sen tavoitteena on rekrytoida ja kehittää kansainvälisesti orientoituneita opiskelijoita tulevaisuuden osaajiksi Heinekenin palvelukseen.

Harjoittelupaikkoja valmennusohjelma tarjoaa eri puolilla Eurooppaa niin myynnin ja markkinoinnin, taloushallinnon, tuotannon ja logistiikan, tietohallinnon sekä henkilöstöhallinnon tehtävissä. Ohjelmaan kuuluu kolme kuuden kuukauden mittaista työjaksoa Heineken-konsernin eri toimipisteissä ja toiminnoissa tunnettujen tuotemerkkien parissa. Työjaksoja ja niissä tapahtuvaa kehittymistä tukee lisäksi workshop-työskentely yhdessä muiden harjoittelijoiden kanssa.

Ohjelmaan hakevilta odotetaan oma-aloitteisuutta, kunnianhimoa, matkustusvalmiutta ja vahvaa kielitaitoa sekä kiinnostusta kansainvälisiin tehtäviin. Kevään aikana ohjelmaan rekrytoidaan harjoittelijoita useammasta Euroopan maasta. Osana Heineken-konsernia Hartwall koordinoi ohjelmaan hakua Suomessa.

Hakemusten perusteella jatkoon valittujen suomalaisten hakijoiden haastattelut ovat Helsingissä maalis-huhtikuussa ja jatkoon päässeiden osalta rekrytointitilaisuudet järjestetään Amsterdamissa kesäkuussa 2013.

 

Hakuohjeet sekä lisätietoa valmennusohjelmasta löydät osoitteesta www.graduates.heinekeninternational.com.

 

Lisätiedot:
HR-asiantuntija Johanna Saarela, p. 020 717 2017 tai johanna.saarela@hartwall.fi