corecover CORE

Haluatko käytännön kokemusta liike-elämästä opintojen ohella?

TuKY Corporate Relations vastaa Turun KY:n yrityssuhteista ja sen toiminnasta vastaa myyntipäällikön lisäksi omalla työpanoksellaan yrityssuhdetiimi. Yrityssuhdetiimi tarjoaa mahdollisuuden kehittää neuvottelutaitoja, verkostoitua sekä kehittää omia myyntitaktiikoita. Yrityssuhdetiimin tehtävänä on toteuttaa yhdistyksen varainhankintaa, hankkia jäsenetuuksia jäsenistöllemme sekä auttaa järjestöjä ja projekteja tapahtumayhteistyöllä yritysten kanssa. Työskentely yrityssuhdetiimissä sopii niin ensimmäisen vuosikurssin opiskelijalle kuin valmistumista lähestyvälle kylterillekin. Työtahti ja työajat ovat enimmäkseen vapaasti valittavissa, ja onnistuneet yhteistyöt palkitaan provision kautta!

Vapaamuotoiset hakemukset “miksi juuri minä”-hengessä on toimitettava myyntipäällikölle osoitteeseen myyntipaallikko@tuky.fi su 13.12. 23:59 mennessä.

COREsta ja sen toiminnasta voit kysellä lisää allekirjoittaneelta – nykäise rohkeasti hihasta tai lähetä sähköpostia! Myös muilta COREn jäseniltä voi kysyä hausta ja heidän kokemuksistaan.

Haastattelut pidetään viikolla 51 Turun KY:n nykyisen myyntipäällikön Katharina Schmidtin ja tulevan myyntipäällikön puolesta. Haastatteluun kutsutaan erikseen hakemuksen perusteella painottaen hakijan asennetta, näkemyksiä ja innovatiivisuutta. Myyntitaustasta on plussaa, mutta se ei ole missään tapauksessa välttämätöntä.

 

Katharina Schmidt
Myyntipäällikkö