corecover CORE

Haluatko käytännön kokemusta liike-elämästä opintojen ohella?

TuKY Corporate Relations eli TuKYn yrityssuhdetiimi vastaa myyntipäällikön johdolla Turun KY:n yrityssuhteista. Yrityssuhdetiimi tarjoaa mahdollisuuden oppia neuvottelutaitoja, verkostoitua sekä kehittää omia myyntitaktiikoita. Yrityssuhdetiimin tehtävänä on toteuttaa yhdistyksen varainhankintaa, hankkia jäsenetuuksia jäsenistöllemme sekä auttaa järjestöjä ja projekteja yritysyhteistyössä. Työskentely yrityssuhdetiimissä sopii niin ensimmäisen vuosikurssin opiskelijalle kuin valmistumista lähestyvälle kylterillekin. Työtahti ja työajat ovat enimmäkseen vapaasti valittavissa, ja onnistuneet yhteistyöt palkitaan provision kautta!

Kuluneen vuoden tiimistä poiketen tapahtumasponsorointeihin liittyvä yritysyhteistyö jää entistä enemmän jaostojen ja projektien vastuulle, kun taas yrityssuhdetiimi keskittyy tiiviimmin TuKYn yritysyhteistyön ydinosa-alueisiin. Tähän kuuluu mm. haalareihin, baariyhteistyöhön, opiskelijaetuihin, yritysten järjestämiin tapahtumiin sekä KYlisteen yritysyhteistyöhön liittyvä yhteistyö. Myyntipäällikön johdolla yrityssuhdetiimi pitää tiivisti yhteyttä jaostojen ja projektien yritysyhteistyövastaaviin.

Vapaamuotoiset hakemukset “miksi juuri minä” -hengessä on toimitettava myyntipäällikölle osoitteeseen myyntipaallikko@tuky.fi ke 21.12. 23:59 mennessä.

COREsta ja sen toiminnasta voit kysellä lisää allekirjoittaneelta – nykäise rohkeasti hihasta tai lähetä sähköpostia! Myös muilta COREn jäseniltä voi kysyä hausta ja heidän kokemuksistaan.

Haastattelut pidetään joulun jälkeen viikolla 2 Turun KY:n nykyisen myyntipäällikön Marianne Vihervuoren ja uuden myyntipäällikkö Linda Martinin puolesta. Haastatteluun kutsutaan erikseen hakemuksen perusteella painottaen hakijan asennetta, näkemyksiä ja innovatiivisuutta.  Myyntitaustasta on plussaa, mutta se ei ole missään tapauksessa välttämätöntä. Haastatteluun kutsumisesta ilmoitetaan hakijoille viikon 51 lopussa.

 

Marianne Vihervuori
Myyntipäällikkö