Yhdistyksen jaostoista nuorin jatkaa toimintansa laajentamista ensi vuonna ja sinulla on mahdollisuus päästä mukaan! Kansainvälisten asioiden jaoston tehtäväkenttä on erittäin mielenkiintoinen ja laaja tulevana vuonna; luvassa on niin kansainvälisten tapahtumien järjestämistä kuin kansainvälisten opiskelijoiden edunvalvonnan kehittämistä monen muun asian lisäksi.

 

Mikä on CIA TuKY?

Kansainvälisten asioiden jaosto, Committee for International Affairs (CIA TuKY), vastaa Turun kauppakorkeakoulun kyltereiden kansainvälistymisestä. Jaosto perustettiin keväällä 2012 ja on toiminut täysimuotoisena jaostona vasta vuoden 2013 alusta. Toimintakenttämme on erittäin mielenkiintoinen ja monimuotoinen; tehtävänämme on mm. kansainvälisten sidosryhmäsuhteiden luominen ja kehittäminen, kv-tutoroinnin kehittäminen, vaihtoon lähtevien opiskelijoiden tukeminen ja vaihtareiden ja kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden tuominen mukaan Turun KY:n toimintaan sekä kansainvälisten tapahtumien järjestäminen.

 

Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä mukaan!

Lähde mukaan vaikuttamaan yhdistyksemme jaostoista nuorimman toimintaan ja kehittämiseen ja pääse samalla itsekin kansainvälistymään! Luvassa tulee olemaan paljon mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä, ikimuistoisia hetkiä kansainvälisiä tapahtumia järjestäessä sekä tutustuessa koulumme mahtavimpiin vaihtareihin ja kansainvälisiin tutkinto-opiskelijoihin, unohtamatta tietenkään tärkeää järjestötoimintakokemusta ja uusien, työelämän kannalta tärkeiden taitojen hankkimista!

Koska jaosto on vielä niin nuori, tarjoaa tämä sinulle kaikki mahdollisuudet päästä todella luomaan jotain uutta Turun KY:n jäsenistölle, sekä vaikuttamaan siihen miltä CIA TuKY tulee tulevaisuudessa näyttämään.

 

Jaostoon voi hakea vuosikurssista riippumatta!

Myös puput ovat erittäin tervetulleita! Minkäänlaista kokemusta ei vaadita – haemme luonteeltaan sopivia henkilöitä, joskin kansainvälinen kokemus luetaan eduksi. Hakeminen tapahtuu sähköisesti, hakuohjeet ovat alla.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen international@tuky.fi ja liitä siihen vastaukset alla oleviin kysymyksiin. Haku päättyy sunnuntaina 7.12. klo 23:59.

 

1. Nimi, ikä ja pääaine

2. Miksi haet CIA TuKYyn?

3. Miten kehittäisit jaostoa ja sen toimintaa?

4. Miten edistäisit kansainvälisyyttä Turun kauppakorkeakoulussa?

5. Oletko kiinnostunut jostain tietystä/tietyistä vastuualueista? Mistä ja miksi?

6. Kerro englanniksi, mikä tekee sinusta kansainvälisen.

7. Vapaa sana. Voit esimerkiksi kertoa kokemuksestasi, mielenkiinnon aiheistasi yms.

 

Lisätietoja jaoston toiminnasta ja CIA TuKYn hallituksen vastuualueista saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen international@tuky.fi. Myös CIA TuKYn nykyinen puheenjohtaja Milla Anttonen ja ensi vuoden puheenjohtaja Maria Helle vastaavat mahdollisiin kysymyksiin, tule siis rohkeasti juttelemaan!

 

 

Lisätietoja:

milla
 
 
 
 
 
 
     Milla Anttonen
     Turun KY:n kansainvälisten asioiden vastaava

      international@tuky.fi