Haluatko päästä kahvittelemaan ja solmimaan sopimuksia yritysjohtajien kanssa?

TuKYn yrityssuhteista, hallituksen yrityssuhdevastaavan ja myyntipäällikön lisäksi, vastaa omalla työpanoksellaan yrityssuhdetiimi eli YST. Yrityssuhdetiimin tehtävänä on toteuttaa yhdistyksen varainhankintaa, sekä hankkia jäsenetuuksia jäsenistöllemme. Työtahti ja työajat ovat täysin vapaasti valittavissa, ja onnistuneet diilit palkitaan provision kautta!

Yrityssuhdetiimi tarjoaa mahdollisuuden harjoitella neuvottelutaitoja, verkostoitua, sekä tienata pienesti tai roimasti. Työskentely yrityssuhdetiimissä sopii siis niin ensimmäisen vuosikurssin opiskelijalle kuin valmistumista lähestyvälle kylterillekin.

Tehtävät eivät edellytä hulppeita kontakteja yritysmaailmaan tai useiden vuosien myyntikokemusta – tärkeintä on halu innokkaaseen ja ahkeraan työskentelyyn yhdistyksemme hyväksi!

Vapaamuotoiset hakemukset ”miksi juuri minä”-hengessä on toimitettava toiminnanjohtajalle osoitteeseen toiminnanjohtaja@tuky.fi.

YST:stä voi kysyä lisää TuKYn yrityssuhdevastaavalta Ristomatti Vaheelta (yrityssuhteet@tuky.fi), tai yhdistyksemme myyntipäälliköltä Juho Harmaalta (myyntipaallikko@tuky.fi).

Haku päättyy 9.12. klo 23:59.