turun_ky_hakee-21

 

 

 

Vuosijuhlat ovat Turun KY:n vuoden huipentuma. Lokakuun lopulla kylterit pukeutuvat taas parhaimpiinsa ja kokoontuvat kristallikruunujen loisteeseen juhlistamaan perinteikästä yhdistystämme ja sen loisteliasta 64-vuotista taivalta.

Vuosijuhlatiimi vastaa Turun KY:n emännän ja isännän johdolla vuosijuhlien suunnittelusta ja toteutuksesta. Mikäli sinulla on paloa ja halua olla mukana järjestämässä yhdistyksemme arvokkainta juhlaa tai omaat aiempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä, on tämä haaste ehdottomasti sinua varten!

Vuosijuhlat koostuvat useammasta osa-alueesta, ja jokaiselle löytyy varmasti omia vahvuuksia vastaava tehtävä. Tärkeässä osassa ovat myös Turun KY:n perinteet ja niiden vaaliminen sekä tietysti uuden luominen. Mahdollisuuksia riittää lähes loputtomiin!

Etsimme joukkueeseemme vastuuntuntoisia ja yhteistyökykyisiä kuntalaisia, joilla on sekä motivaatiota että mahdollisuus sitoutua projektiin ainakin 120-prosenttisesti. Tiimiin valitaan noin 7 henkilöä. Vastuualueet jakautuvat seuraavasti:

Cocktail-tilaisuus
• Pääjuhla
• Jatkot
• Sillis
• Controller
• Viestintä/PR

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa emännälle ja isännälle sunnuntaihin 16.2.2013 klo 18.00 mennessä osoitteeseen vuosijuhlat@tuky.fi. Hakemuksia toivotaan niin uusilta kuin vanhoiltakin TuKYläisiltä. Ilmoitathan hakemuksessasi itseäsi kiinnostavat vastuualueet. Aiempi kokemus yhdistyksemme toiminnasta ja tapahtumien järjestämisestä katsotaan eduksi, mutta ei ole valituksi tulemisen edellytys.

Lisätietoja voi tiedustella:

Turun KY:n isäntä
Veli-Matti Keskipoikela
veli-matti.keskipoikela@utu.fi
0440 175 477

Turun KY:n emäntä
Viivi-Anna Päivölä
vaepai@utu.fi
040 3400 004