Universum etsii yhteistyössä Turun KY:n kanssa vuoden finanssialan ja kaupallisen alan opiskelijaa. Käytä siis tilaisuutesi päästä Kauppalehteen, unohda nöyristely, ja osallistu!


Oletko SINÄ vuoden kaupallisen alan opiskelija?

Kauppalehti yhdessä Universumin kanssa valitsee vuoden kaupallisen alan opiskelijan huhtikuussa 2012.

Ilmoittaudu mukaan ja voit voittaa paitsi mainetta ja kunniaa myös kutsun Kauppalehti Optio Gaalaan – vuoden merkittävimpään yritysten ylimmän johdon juhlaan syksyllä 2012.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa kaupallisen alan tutkintoa suorittavat opiskelijat.

Perustele meille, miksi juuri sinusta pitäisi tulla vuoden kaupallisen alan opiskelija! Voit esimerkiksi olla luonteeltasi joukkuepelaaja, hyvä verkostoituja, aktiivinen opiskelija tai menestynyt opinnoissasi. Tärkeintä on, että osaat omalaatuisella tavalla kertoa meille, miksi juuri sinä ansaitsisit tittelin!

Osallistu osoitteessa: vuodenopiskelija.fi viimeistään 6.4.2012!

Oletko sinä vuoden finanssialan opiskelija?

Jos olet luonteeltasi innostunut ja energinen sekä aidosti kiinnostunut työskentelemään finanssialalla, saatat hyvinkin olla etsimämme vuoden finanssialan opiskelija. Tahdomme palkita lahjakkaan ja positiivisella asenteella varustetun tulevaisuuden lupauksen, joka haluaa kehittyä urallaan ja on valmis tekemään töitä menestyksensä eteen. Arvostamme palveluhenkisyyttä, reiluutta ja yhdessä tekemisen iloa – uskomme aidosti, että ihmiset ratkaisevat!

Vuoden finanssialan opiskelijalla tulisi mielellään olla kaupallisen alan tausta, pääaineena esimerkiksi rahoitus, laskentatoimi, kansantaloustiede, johtaminen, markkinointi tai yritysjuridiikka.

Tunnistatko itsesi tai ystäväsi kuvauksesta?

Perustele meille, miksi juuri sinusta pitäisi tulla vuoden finanssialan opiskelija.
Opintomenestyksen lisäksi meitä kiinnostaa tietää, mitä mielenkiintoista olet tehnyt opiskelun ohella. Haluamme kuulla tarinan juuri sinusta!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteessa vuodenopiskelija.fi viimeistään 6.4.2012 mennessä!

Vuoden finanssialan opiskelija palkitaan Universum Awards -tilaisuudessa 8.5.2012.