Haluatko eturivin paikan, kun neuvotellaan opiskelijoiden eduista niin hyvinvoinnin kuin koulutuksenkin saralla? Kiinnostaako sinua toimia mielenkiintoisten tapahtumien, kampanjoiden ja projektien parissa, sekä ansaita tärkeää järjestökokemusta? Onko sinulla ideoita ja intoa toiminnan kehittämiseksi? Jos vastasit ’kyllä’ edes yhteen edellisistä, olet juuri oikea tyyppi EVAan eli Turun KY:n Edunvalvontajaostoon!

EVA järjestää muun muassa rentoja tapahtumia leffailloista mökkireissuihin, Hyvinvointiviikon sekä verenluovutuksia yhteistyössä SPR:n kanssa. Jaosto ylläpitää Turun KY:n nettisivujen tenttiarkistoa sekä ottaa kantaa koulutus- ja sosiaalipoliittisiin kysymyksiin.

koko-eva

Edunvalvontajaoston puheenjohtajana toimii Turun KY:n sosiaalipoliittinen vastaava Ella Miettinen. Jaostossa toimii koulutuspoliittisena asiantuntijana Turun KY:n koulutuspoliittinen vastaava Tuulia Kuusinen. EVAn hallitus tulee koostumaan sen lisäksi seuraavista pesteistä:

  • Varapuheenjohtaja
  • Sihteeri
  • Rahastonhoitaja
  • Tiedottaja
  • AD
  • Yrityssuhdevastaava

 

Lisätietoa uudistetuista pesteistä voi lukea EVA:n facebook-sivuilta. Haku on avoin kaikille Turun KY:n jäsenille vuosikurssista riippumatta -oma innostus päästä vaikuttamaan edunvalvontaan ja järjestämään rentoja tapahtumia on tärkeintä.

Hakeminen tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen sopo@tuky.fi. Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan vuosikurssi, (suunniteltu) pääaine, aikaisempi järjestökokemus, erityistaidot (esim. kuvankäsittely, valokuvaus, some) ja syy, minkä takia hakee Edunvalvontajaostoon. Kuvaile hakemuksessasi itseäsi muutamalla sanalla. Kerro hakemuksessasi myös mistä pestistä olet ensisijaisesti ja toissijaisesti kiinnostunut.

Haku päättyy torstaina 1.12.2016 klo 23:59. Lisätietoa EVAn toiminnasta ja hallitushausta voi kysyä osoitteesta sopo@tuky.fi tai hallitushakuinfossa ti 22.11. klo 16.00 luentosalissa 09.