Turun KY hakee innokasta, ahkeraa ja osaavaa henkilöä, joka on valmis ottamaan vastuun TuKY-Speksin 2014 tuottamisesta. TuKY-Speksi on jo kuudetta kertaa järjestettävä suosittu opiskelijateatteri-spektaakkeli, joka yhdistää taitavia näyttelijöitä, muusikoita, tanssijoita ja taustatiimin saadakseen aikaan jälleen huikaisevan näytelmän. Speksissä on sitä jotain!

Tuottaja vastaa apulaistuottajan kanssa suuren speksiorganisaation kasaamisesta ja toiminnan organisoinnista. Tuottajalta toivotaan aiempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä, organisointikykyä sekä sitoutuneisuutta ja innokkuutta. Myös aiempi kokemus speksistä ja speksitiimin jäsenyydestä katsotaan eduksi.

Kyseessä on erittäin vastuullinen, mutta antoisa tehtävä, jossa pääsee näkemään todellisen speksihuuman. Vuoden kestävä projekti vaatii tuottajalta paljon, mutta tarjoaa samalla rohkaisevia haasteita ja uusia kokemuksia. Tuottajana pääset toteuttamaan luovuuttasi, ja tuottajan kädenjälki näkyy vahvasti koko projektin lopputuloksessa.

Haussa myös apulaistuottaja(t)

Tuottaja tarvitsee avukseen vastuullisen apulaistuottajan tai kaksi. Apulaistuottajan tehtävänkuva ja vastuualueet riippuvat paljon tuottajasta ja muusta speksiorganisaatiosta.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi tuottajan tai apulaistuottajan paikasta 14.4.2013 klo 23.59 mennessä osoitteeseen kulttuuri@tuky.fi. Tietoa Speksistä löydät täältä. Lisätietoa tuottajan tehtävistä ja speksistä voi kysellä myös vuoden 2013 tuottajalta Pia Rawlinsilta osoitteesta: pikara@utu.fi.

Hae nyt, tämä on elämäsi tilaisuus!

Omstart!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©Riku Hietarinta