speksi-300x249

Oletko sinä seuraava TuKY-Speksin tuottaja?

Taas on se aika keväästä, kun Turun KY etsii uutta innokasta ja ahkeraa henkilöä tuottamaan seuraavan TuKY-Speksin. TuKY-Speksi 2017 on jo historiamme yhdeksäs viihdyttävä opiskelijateatteri-spektaakkeli, joka yhdistää näyttelijät, muusikot, tanssijat ja taustatiimin tekemään vuodesta toiseen upeampaa ja häikäsevämpää showta.

Tuottaja vastaa apulaistuottajan kanssa speksitiimin kasaamisesta ja toiminnan organisoinnista. Tuottajalta toivotaan aiempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä, paineensietokykyä sekä organisointitaitoja. Tärkeintä on kuitenkin innokkuus ja sitoutuneisuus projektia kohtaan. Aiemmasta kokemuksesta speksistä ja spekstiimin jäsenyydestä katsotaan eduksi, mutta eivät ole ehdottomia edellytyksiä.

Kyseessä on vastuullinen, mutta antoisa tehtävä, jossa pääsee kokemaan  todellisen speksihuuman aitiopaikalta sekä itse luomaan ainutlaatuista showta. Projetki kestää noin vuoden ja vaatii tuottajalta sitoutumista, mutta tarjoaa samalla ympäristön oppia, mahdollisuuden päästä tekemään omanlaistaan projektia sekä uusia kokemuksia. Tuottajana pääset toteuttamaan luovuuttasi sekä kerryttämään kokemusta tapahtumanjärjestämisestä, johtamisesta sekä organisoinnista.

Haussa myös apulaistuottaja(t)

Tuottaja tarvitsee avukseen vastuullisen apulaistuottajan tai kaksi. Apulaistuottajan tehtävänkuva ja vastuualueet riippuvat paljon tuottajasta sekä muusta speksitiimistä.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi tuottajan tai apulaistuottajan paikasta 26.4.2016 klo 23.59 mennessä osoitteeseen kulttuuri@tuky.fi. Lisätietoa tuottajan tehtävistä ja speksistä voi kysellä vuoden 2016 tuottajalta eli allekirjoittaneelta lähettämällä sähköpostia samaiseen kulttuuri@tuky.fi -osoitteeseen.

Hakijat kutsutaan hakuajan päätyttyä haastatteluun. Tehtävään valitaan henkilö mainittujen kriteerien soveltumisen sekä haastattelun pohjalta. Älä nuku elämäsi tilaisuuden ohitse, vaan hae heti!

13016459_1171004049585904_1874713040_o

#koskakiertue

Speksiterkuin,

Eveliina Mauno
Kulttuuri- ja perinnevastaava
TuKY-Speksin tuottaja 2016