TuKY-Speksi 2014 etsii huumoria, ideoita, draamaa ja tajunnan räjäyttäviä juonenkäänteitä! Speksin tuottajapari on vaihtunut ja ensi vuoden speksin valmistelut ovat käynnistyneet vauhdilla. Viime sunnuntaina pidettiin jo ensimmäinen avoin kokoontuminen käsikirjoitustiimin tiimoilta, mutta mukaan tähän tiimiin voit vielä hakea!

Käsikirjoitustiimi on kaiken hyvän, hauskan ja upean alkulähde. Tule mukaan päättämään millainen ensi vuoden speksi on, nyt on sinun tilaisuutesi vaikuttaa! Käsikirjoittajat ryhtyvät toimeen heti ja luovat nauruhermoja kutkuttelevan tuotoksen kesän aikana valmiiksi. Vaikka et olisikaan Turussa kesällä, voit silti antaa ideasi mukaan tuotokseen ja osallistua siten tiimin työskentelyyn. Itse kirjoitustyö tapahtuu kesän aikana, ja tiimi kokoontuu muutamia kertoja sekä on toisiinsa aktiivisesti yhteydessä mm. sähköpostin ja Facebookin välityksellä.

Miten pääsen mukaan? Vastaus on yksinkertainen. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot miksi juuri sinun kuuluisi olla TuKY-Speksin käsikirjoitustiimissä, osoitteeseen speksituottajat@tuky.fi! Viimeinen päivä jolloin hakemuksia otetaan vastaan, on 4.6. jonka jälkeen lopullinen tiimi muodostetaan ja hommat alkavat toden teolla. Toimi siis nopeasti!

Tule mukaan tekemään kaikkien aikojen eeppisintä TuKY-Speksiä!