tukyrylogonetti.jpg

Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:n (TuKY ry:n) hallitus vuodelle 2010 valitaan yhdistyksen syykokouksessa 17.11. Jokaisella jäsenellä on oikeus asettua ehdolle ja tulla äänestämään. Hallitukseen voit hakea iästä, vuosikurssista ja aiemmasta kokemuksesta riippumatta. Tärkeimpiä hakijalta vaadittavia ominaisuuksia ovat into oppia uutta, halu tehdä asioita TuKY:n hyväksi sekä tiimityötaidot.

Ehdokasilmoittautuminen on nyt alkanut. Ehdolle asettuvien on hyvä toimittaa etukäteen lyhyt, vapaamuotoinen hakemus ilmoituksena kiinnostuksesta hallitustoimintaa kohtaan. Hakemuksessa tulee vastata ainakin seuraaviin kysymyksiin: Kuka olet, mitä olet aiemmin tehnyt, mikä/mitkä hallituspestit kiinnostavat ja miksi. Mukana olisi hyvä toimittaa myös kasvokuva.

Hakemus tulee toimittaa osoitteeseen ky-tukyry@tse.fi 12.11. mennessä. Hallitusehdokkaat julkaistaan internet-sivuilla jo ennen syyskokousta. Suunnitellut hallituspaikat ja niiden sisällöt löydät TuKY:n sivuilta http://www.tuky.fi/tuky-ryn-hallituksen-jasenten-tehtavakuvaukset

Lisätietoa hallitustyöskentelystä, aikataulusta ja muista käytännön asioista löydät osoitteesta http://www.tuky.fi/tuky-ryn-hallitukseen-2010.