Haluatko sinä olla mukana vaikuttamassa koulumme ”vakavampiin” asioihin? Haluatko eturivin paikat, kun neuvotellaan opiskelijoiden eduista niin hyvinvoinnin kuin koulutuksenkin saralla? Haluatko jäseneksi TuKYn jaoston hallitukseen ja toimimaan mielenkiintoisten sekä hyödyllisten projektien kanssa?

Ratkaisu on yksinkertainen: hae Edunvalvontajaostoon!

EVA on Turun KY:n jaosto, joka kokoontuu noin kahden viikon välein keskustelemaan ja toteuttamaan erilaisia mielenkiintoisia projekteja liittyen koulutukseen ja hyvinvointiin Turun kauppakorkeakoulussa. Työskentely ei vie suurta määrää aikaa, mutta palkitsee mm. projektinhallinnan ja järjestötoiminnan kokemuksella sekä merkinnällä TuKY-CV:ssä, josta voi olla hyötyä esimerkiksi muihin luottamustehtäviin hakemisen yhteydessä.

Edunvalvontajaoston projekteja vuonna 2012 olivat mm: Pimppaa mun haalarit, Lautapeli-illat, verenluovutus, leffailta, alkoholiton mökkiviikonloppu, hyvinvointipäivä, tenttiarkisto ja pyöräpaja.

Edunvalvontajaoston puheenjohtaja vuonna 2013 on TuKYn hyvinvointi- ja tutorointivastaava Sofi Laiho.

Hakeminen tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen toiminnanjohtaja@tuky.fi. Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan vuosikurssi, pääaine, aikaisempi järjestötoimintakokemus, kuvankäsittelytaidot ja minkä takia hakee edunvalvontajaostoon. Haku on avoin kaikille TuKYn jäsenille vuosikurssista ja pääaineesta riippumatta. Haku päättyy 9.12. klo 23:59.