turun_ky_hakee

Hae Turun KY:n Edunvalvontajaostoon vuodelle 2016!

Haluatko eturivin paikan, kun neuvotellaan opiskelijoiden eduista niin hyvinvoinnin kuin koulutuksenkin saralla? Kiinnostaako sinua toimia mielenkiintoisten tapahtumien, kampanjoiden ja projektien parissa, sekä ansaita tärkeää järjestökokemusta? Onko sinulla ideoita ja intoa toiminnan kehittämiseksi? Jos vastasit ’kyllä’ edes yhteen edellisistä, olet juuri oikea tyyppi EVAan eli Turun KY:n Edunvalvontajaostoon!

IMG_1281mm

EVA järjestää muun muassa rentoja tapahtumia leffailloista mökkireissuihin, Hyvinvointiviikon sekä verenluovutuksia yhteistyössä SPR:n kanssa. Jaosto ylläpitää Turun KY:n nettisivujen tenttiarkistoa sekä ottaa kantaa koulutus- ja sosiaalipoliittisiin kysymyksiin.

Vuoden 2016 hallitus tulee koostumaan seuraavista tehtävistä:

  • Sopo-puolen edustajat (3) vastaavat ensisijaisesti EVAn tapahtumien ja kampanjoiden suunnittelusta ja toteuttamisesta:

  Sihteeri & rahastonhoitaja

o   Tiedottaja

o   Tapahtuma- ja markkinointivastaava

  • Kopo-puoli koostuu viidestä kopovastaavasta, joiden tehtävänä on edustaa opiskelijoita ja keskustella kauppakorkeakoulun henkilökunnan kanssa sekä järkkäillä erilaisia kopotempauksia. Pupuilla suunniteltu pääaine, oma innostus päästä vaikuttamaan edunvalvontaan ja kehitysideat vaikuttavat. Kopot valitaan, hakijoista riippuen, pääaineiden perusteella, joten vanhempienkin vuosikurssien edustajilla on hyvä mahdollisuus päästä valituksi. Pääaineiden/kiinnostuksen mukaan tullaan valitsemaan seuraavat viisi kopoa:

o   KV, JO, YR aineiden vastaava

o   MA, TJ, LOG, TM aineiden vastaava

o   LR, YJ, TKM aineiden vastaava

o   TT aineen vastaava

o   Kielistä ja viestinnästä vastaava (mahdollisesti kopotiedottamisesta vastaava)

Myös kopo-puolen jäsenet ovat mukana toteuttamassa EVAn tapahtumia.

Edunvalvontajaoston puheenjohtaja on vuonna 2016 Turun KY:n sosiaalipoliittinen vastaava Inka Helaniemi. Varapuheenjohtajana toimii Turun KY:n koulutuspoliittinen vastaava Oula Huttunen.

Hakeminen EVAan tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen sopo@tuky.fi. Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan vuosikurssi, pääaine, aikaisempi järjestökokemus, erityistaidot (esim. kuvankäsittely, valokuvaus, some) ja syy, minkä takia hakee Edunvalvontajaostoon. Kuvaile hakemuksessasi itseäsi muutamalla sanalla. Kerro hakemuksessasi myös mistä tehtävästä olet ensisijaisesti ja toissijaisesti kiinnostunut. On siis mahdollista hakea sekä sosiaalipoliittiseksi jäseneksi että laitosvastaavaksi samaan aikaan. Haku on avoin kaikille Turun KY:n jäsenille vuosikurssista ja pääaineesta riippumatta. Valinnoissa arvostetaan eniten motivaatiota, sillä toiminta on vapaaehtoista ja vaatii joustavuutta.

Haku päättyy torstaina 3.12.2015 klo 23:59. Lisätietoa EVAn toiminnasta ja hallitushausta voi kysyä osoitteesta sopo@tuky.fi.

Tulevaa vuotta innolla odottaen,

Inka Helaniemi, Turun KY:n sosiaalipoliitiinen vastaava 2016

Oula Huttunen, Turun KY:n koulutuspoliittinen vastaava 2016

&

Salla Maijala, Turun KY:n sosiaalipoliittinen vastaaava 2015

Paula Peltomaa, Turun KY:n koulutuspoliittinen vastaava 2015