Akateeminen vuosi on täynnä vuosijuhlia, ja nyt jokaisen herrasmiehen on aika hankkia itselleen monet vuosijuhlat kestävä frakkipaketti!

Yhteistyöjärjestömme Lex ry järjestää vuosijuhlia varten frakkien sovitustilaisuuden Turku-salissa Ylioppilastalo A:n toisessa kerroksessa (Lexin toimistoa vastapäätä käytävän päässä) 14.2.-15.2. klo 12.00-18.00, jolloin on mahdollisuus sovittaa oikean kokoinen juhlapuku ja ostaa se itselleen edulliseen ja opiskelijaystävälliseen hintaan. TuKYläiset ovat tilaisuuteen oikein tervetulleita!

Frakkien sovitusta varten voit varata etukäteen itsellesi sopivan 20 minuutin ajan: http://www.formtex.fi/turku.htm
Linkki ajanvarauskalenteriin löytyy vasemmanpuoleisesta navigointipalkista.

Frakkipaketin kokonaishinta on 325 euroa, johon sisältyy frakkipuku, paita, liivi, rintanapit, olkaimet, taskuliina ja rusetti. Pakettiin on mahdollista hankkia lisänä kalvosinnapit (20e) ja kengät kolmesta vaihtoehdosta (65, 85, 95 e).

HUOM! Tilatusta frakista peritään 50 euron varausmaksu, joka vähennetään loppulaskusta. Varaa siis 50 euroa käteistä mukaan sovitukseen. Lopullinen lasku tulee frakkipaketin yhteydessä ja se maksetaan tilisiirrolla. Tilatut frakit saapuvat Lexin toimistolle, josta ne voi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana noutaa.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Lex ry:n hallituksen varapuheenjohtaja Sanna Mäkilä, varapuheenjohtaja@lex.fi.