Ensi kevään Speksin valmistelut ovat täydessä vauhdissa, ja tämän vuoden HUIKEA näyttelijätiimi on nyt improkoulujen jälkeen muodostettu! Tässä esittelyt ihmisistä, joiden mahtavia roolisuorituksia ja upeita omstartteja pääsemme keväällä ihastelemaan.

 

Ohjaajat

Ohjaaja – Ville Hymylä

Ohjaan (ja ehkä vähän kirjoitankin).

 

 

 

 

Apulaisohjaaja – Ilona Molin

Omstart! Kabaree on jäänyt hämyisen katkuiseen mystisyyteensä blondin peruukkinsa kanssa ja tänä vuonna puhaltaa taas uudet speksituulet… apulaisohjaajana (jänskää!) Saappaat ovat raskaat, mutta täynnä timantteja, joten eiköhän tehdä tästä paras speksi ikinä! It´s gonna be moosetastic!

 

Näyttelijät

Lauri Nieminen

HUH! Viidennen vuosikurssin markkinointimiehen Speksihammasta alkoi kolottaa niin paljon, että oli pakko lähteä mukaan tähän huikeaan projektiin. Vuonna 2010 Speksissä olin kitara kädessä, tällä kertaa lavalla laitan kaikkeni peliin näyttelijänä. OMSTART!

 

 

Erno Korpela

Morjens! Olen 22- vuotias toisen vuosikurssin vätys. Lähes neljännesvuosisadan Turussa asuneena voitaneen minua perustellusti kutsua paikalliseksi. Viime vuoden speksibändin rumpalin pestin tuoman yltiöpositiivisen elämyksen saattelemana pyrin määrätietoisesti nostamaan itseeni kohdistuvan myötähäpeän kokonaan uudelle tasolle hakeutumalla tällä kertaa näyttelijäksi! Yleisesti tunnettu faktahan on, että speksi on kiistatta paras ajanviete johon kylteri voi päätyä.

 

Ville Pakarinen

Olen ensimmäisen vuoden opiskelija täält Turuuust ja jo pienestä pitäen innokas esiintyjä. Kokemusta näyttelemisestä on erilaisista harrastelijateattereista, mutta tämä on ensimmäinen kerta kun pääsen kokeilemaan improa! Kevät ja esitykset eivät voi tulla liian nopeasti!

 

 

Jarkko Louhelainen

Omstart! Tämän maagisen sanan kuullessani vuosi sitten TuKY-Speksin pupuinfossa, olin speksitoiminnalle myyty. Niinpä lähdin mukaan viime vuonna, enkä vieläkään ole saanut tarpeekseni. Ajattelin yrittää viedä vielä itsensä nolaamisen seuraavalle tasolle, ja koittaa jotain hassua ja hauskaa improkouluissa. Aluksi ihan huvista ja urheilusta suureksi onnekseni mukaan tuli kuitenkin uskallettua lähteä, sillä ainakin ilmeisesti castingeista vastaavat olivat läppieni kanssa samalla aaltopituudella, ja näyttelijäpaikka sieltä lopulta minulle urkeni! Viime Speksissä toimin kitaristina ja bändivastaavana speksibändi Apache Tomcatissa sekä markkinointitiimissä. Nyt kokeillaan miten vuorosanojen opettelu ja omstarttien repiminen populaarikulttuurista irtoaa tältä hitaalta etelä-hämäläiseltä. Niin joo ja jotain johtamista ja organisointiahan mä kanssa opiskelen täällä kauppakorkeakoulun puolellakin.

Lauri Inkinen

Heipähei, minä olen Lauri. Kotoisin Lahden seuduilta ja opinnoissani olen pyrkinyt keskittymään Markowitzin ja kumppaneiden perintöön. Viime vuosina olen viettänyt suhteellisen paljon aikaa eri puolilla palloa etsimässä itseäni. Onnistuin kuitenkin siinä välissä hankkimaan kandin paperit toisessa yliopistossa, joiden voimalla aloitin maisteriopinnot täällä Turussa tänä syksynä. En tiedä mitä tapahtui, mutta uusin harrastukseni näyttää olevan itseni nolaaminen, häpäiseminen sekä lavalle jäätyminen. Katsotaan mitä tapahtuu!

Ronja Rosman

Äitini laittoi mut pienenä teatteriin leikittyäni vuoden verran aina kotona koiraa… Näyttelemisen lisäksi kerron tarinoita mielelläni ja niissä on vähintään 40% liioittelua draaman lisäämiseksi, mikä kaveripiirissäni onneksi tiedetään. Oon helposti innostuva luova hullu! Lisäksi lupaan, etten kaihda kierointakaan omstarttia. 😉

 

Laura Ahtola

Mitä saadaan, kun yhdistetään kantava ääni ja vaihteleva laulutaito? No speksinäyttelijä tietenkin! Meitsi on Pääkaupunkiseudulta Turkuun saapunut ekan vuosikurssin opiskelija. Kun kuulin Speksistä ekaa kertaa, totesin, että tohon on päästävä mukaan!… Pupuvuonna kun muuten ei ole tarpeeksi tekemistä.Teatteri on ollut lähellä sydäntä jo monen vuoden ajan. Toivottavasti muutkin sitten keväällä innostuu meidän tuotoksesta. Lavalla nähdään!

Vilhelmiina Merta

Moikka! Olen Vilhelmiina, äskettäin turkulaistunut porilainen ja tän syksyn pupu. Ensimmäinen yliopistovuosi on lähtenyt ihan mahtavasti käyntiin ja on tullut hypättyä jos jonkinmoisessa tapahtumassa, kuten asiaan kuuluu. Kaiken juhlimisen vastapainoksi kaipasin kuitenkin myös muuta aktiviiteettia, joten pienen rohkeuden keräämisen jälkeen päätin lähteä speksiin mukaan. Vaikka lukioaikoina Porissa vietin pari vuotta harrastajateatterissa, speksistä en ollut aikaisemmin edes kuullut. Haastetta tästä projektista ei varmasti tule puuttumaan, mutta en voisi olla enemmän innoissani. Tästä tulee jotain aivan huikeata!

Elsa Nyman

Olen 22-vuotias maisteripupu, pääaineenani rahoitus ja laskentatoimi. Olen kotoisin Kuopiosta, mutta viime vuodet olen viettänyt Lappeenrannassa kauppatieteiden kandiksi opiskellen. Vapaa-aikani koostuu matkustelusta, jumppaamisesta, bilettämisestä, seitsemän kielen opiskelusta sekä tästä lähtien erityisesti speksistä. Uskon, että tämän vuoden speksistä tulee supermahtava!