Aloitin Turun kauppakorkeakoulussa kauppatieteiden opinnot syksyllä 2011 opiskeltuani ensin vuoden taloustieteitä samassa rakennuksessa valtiotieteiden puolella. Urani Deloittella alkoi tuntityöntekijänä syyskuussa 2013 Audit-funktiossa Helsingin toimistolla, jossa työskentelen edelleen.

Työni on jatkuvaa oppimista ja itsensä haastamista mielenkiintoisten asiakastoimeksiantojen parissa. Alun perehdytyskoulutusten jälkeen siirryttiin nopeasti asiakastyöhön. Sain alusta alkaen kehittää omaa osaamistani monipuolisissa asiakkuuksissa aina pk-yrityksistä kansainvälisiin pörssiyhtiöihin. Minut otettiin uutena työntekijänä hyvin vastaan ja työskentely oli alusta alkaen viihtyisää mukavien työkaverien kanssa. Sain tiimien kokeneemmilta jäseniltä tarvittaessa tukea ja osaamisen karttuessa myös vastuu toimeksiannossa alkoi nopeasti lisääntyä. Deloittella asiantuntijan kehittymistä tuetaan myös koulutusten muodossa, mistä viikon mittainen intensiivinen You@Deloitte-koulutusjakso vuoden AERS-funktiossa olleille esimerkiksi on mainitsemisen arvoinen. Myös uusi johtamistapamme on mielestäni joustava ja tukee asiantuntijana kehittymistä hyvin.

Arvostan työyhteisömme yhteishenkeä, jota pääsee kokemaan myös rennommissakin merkeissä. Olen saanut paljon hauskoja muistoja Deloitten eri tilaisuuksista, joissa olen päässyt tutustumaan myös muiden funktioiden asiantuntijoihin. Deloittella uusi tilikausi alkaa kesälomien jälkeen koko talon yhteisellä kick off -tilaisuudella, joista mieleenpainuvin on ollut 2014 matkamme Kööpenhaminaan.

Pidin työstäni tuntityöntekijänä Deloittella ja nykyään työskentelen vakituisessa työsuhteessa. Trainee-jakso Deloittella on hyvä tapa aloittaa ura opintojen ollessa ohi tai loppusuoralla ja suosittelenkin sitä kaikille alasta kiinnostuneille.

 

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Deloitte on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista. Toimimme yli 150 maassa ja palvelemme asiakkaitamme tilintarkastukseen, verotukseen, liikkeenjohdon konsultointiin, riskienhallintaan ja yritysjärjestelyihin liittyvissä asioissa. Suomessa meitä deloittelaisia on yli 400 ja maailmanlaajuisesti yli 200 000. Deloitten kansainvälisen verkoston ja vahvan paikallisen osaamisen ansiosta tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ratkaisuja ja autamme heitä menestymään.

Lisätietoa meistä löydät www.deloitte.fi ja kuulumisiamme sekä avoinna olevia tehtäviämme voi seurata Facebookissa, LinkedInissä, Twitterissä ja Instagramissa.

uus-deloitte