Ekonomiliitto valitsi syysliittokokouksessaan 21. marraskuuta ensimmäistä kertaa kolmannen varapuheenjohtajan, joka on opiskelijajäsen. Tehtävään valittiin Katariina Kyckling Helsingin kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnasta.

”Opiskelijajäsenet muodostavat kolmanneksen SEFE-yhteisön henkilöjäsenistä, he ovat liiton tulevaisuus. Opiskelijoilla on paljon annettavaa liiton opiskelija- ja koulutuspolitiikkaan, mutta myös muihin edunvalvonnallisiin linjauksiin ja yliopistoyhteistyöhön”, Ekonomiliiton toimitusjohtaja Katrina Harjuhahto-Madetoja toteaa. Ekonomiliitto on ensimmäinen akavalainen järjestö, joka nostaa opiskelijajäsenen puheenjohtajan asemaan. Harjuhahto-Madetoja toivoo muiden akavalaisten liittojen seuraavan esimerkkiä.

Ekonomiliiton puheenjohtajaksi kaksivuotiskaudeksi 2010 – 2011 syysliittokokous valitsi Jarmo Hietasen Helsingin Ekonomeista, ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Maria Bäckin Ekonomföreningen Niordista ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Markku Kosken Etelä-Pohjanmaan Ekonomeista.

Kokouksessa hyväksyttiin myös liiton uusiksi jäsenyhdistyksiksi Helsingin kauppatieteiden ylioppilaat ry ja Porin Kylterit ry.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Katrina Harjuhahto-Madetoja, puh. 040 820 0750 ja viestintäjohtaja Eeva Riittinen-Saarno, puh. 0400 846 170.