Turun KY:n hallitus on kokouksessaan 2.3.2015 päättänyt valita TuKY-listan edustajistovaalipäälliköiksi Ossi Tursaan, Pia Rawlinsin ja Kristian Raition. Tässä he ovat:

ossi_evp

Terve! Olen Ossi Tursas, neljännen vuosikurssin TJT:n lukija. Olen opiskeluaikanani ehtinyt olemaan aktiivisena molemmin puolin Rehtorinpellonkatua ja toimin vielä tämän vuoden loppuun asti TYYn taloustoimikunnan puheenjohtajana. Vastuualueeni TuKY-listan vaalipäällikkönä on käytännön asiat, kuten listan kokoaminen, aikataulutus ja yhteistyö vaalirenkaamme (Lex+TyTE) kanssa. Älä siis ihmettele jos tulen jo kevään aikana vetämään juuri sinua hihasta ja kyselemään kiinnostuksestasi lähteä remmiin mukaan. Älä myöskään pelkää ottaa yhteyttä, jos olet kiinnostunut asettumaan ehdolle edustajistovaaleihin tai muuten vaan haluat keskustella TYYstä tai ihan mistä tahansa.

Edustajisto käyttää Ylioppilaskuntamme ylintä päätäntävaltaa ja meidän aktiivisuus edustajistossa ja TYYssä on tärkeää myös Turun KY:n edunvalvonnan kannalta. Suuri paikkamäärä edesauttaa vaikuttamista TYYssä ja sitä kautta myös koko yliopistossa. Tästä kaikesta tulee vielä paljon lisätietoa niin keväällä, kuin syksylläkin. Pitäkää korvat höröllä 😉

piui

Moikkamoi! Olen Pia, jo hieman kokeneempi tieteenharjoittaja Turun kauppakorkeakoulussa. Olen ehtinyt opiskelujeni aikana olla mukana Turun KY:ssä niin Turun KY:n hallituksessa kulttuuri- ja perinnevastaavana, Ulkkiksessa, TuKY-Speksissä ja KYlisteessäkin. Innokkuuteni ja sosiaalisuuteni näkyy ja kuuluu opiskeluympäristössämme. Ennen gradu-puserrusta päätin kuitenkin lähteä vielä kerran mukaan tärkeään tehtävään; TuKY-listan kolmanneksi vaalipäälliköksi. Hoidan Kristianin kanssa edarivaalien markkinointipuolta, eli vastaamme kampanjan markkinointi-ilmeestä, tempauksista ja muusta näkyvyydestä.

 

IMG_8639

Moikka! Tämän vuoden edarikampanjaa TuKY-listalle olen tekemässä myös minä, 20-vuotias sosiaalinen ja aktiivinen ensimmäisen vuoden opiskelija Suomen New Yorkista, Uudestakaupungista. Rakastan asioiden ideointia, mutta sitäkin enemmän loistavien ideoiden toteuttamista. Viimeiset neljä vuotta olen vaikuttanut opiskelijapolitiikassa niin omassa kaupungissani kuin myös Suomen Lukiolaisten Liitossakin, ja ollut järjestämässä tapahtumia laidasta laitaan. Haluan toteuttaa mitä onnistuneimman kampanjan ja tuoda esiin myös uuden sukupolven näkemystä edustajistovaaleista. Innokkaalla asenteella ja yhdessä tekemisen mentaliteetilla teemme TuKY-listasta entistäkin paremman ensi syksyn vaaleihin!