Are you ready to challenge yourself as a Deloitte Young Star?

 

Harjoitteluohjelmamme haku on käynnistynyt. Innostavia asiantuntijoidemme tarinoita ja lisätietoa ohjelmastamme löydät www.deloitte.fi. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ke 30.9.2015. Haluamme kuulla sinusta!

 

Deloitte Young Stars -harjoitteluohjelma tarjoaa vuosittain elämyksiä, kasvumahdollisuuksia ja onnistumisia nuorille asiantuntijan aluille. Ohjelma on suunnattu opintojen loppuvaiheessa oleville sekä vastavalmistuneille ja se tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan asiantuntijaorganisaatioon.

 

Tiesitkö, että meillä sinulla on loistavat kasvumahdollisuudet dynaamisessa, innostavassa ja joustavassa työympäristössä? Kehityt mielenkiintoisissa projekteissa ja kasvatat osaamistasi kiehtovissa haasteissa eri alojen osaajien kanssa. Globaalissa yrityksessämme pääset myös laajentamaan kansainvälistä verkostoasi. Asiantuntevat kollegat, monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja vaihtelevat työtehtävät tukevat urakehitystäsi. Arvojemme mukaisesti meille on tärkeää toimia avoimesti, sitoutua asiakkaisiimme ja toisiimme, luoda asiakkaillemme erinomaista lisäarvoa ja toimia toistemme erilaisuutta kunnioittaen.

 

Lue kuulumisemme ja seuraa avoinna olevia tehtäviä FacebookissaLinkedInissäTwitterissä ja Instagramissa.
Young Stars