corecover CORE

Corporate Relations eli CORE on saanut uuden tiimin kasaan vuodelle 2017! CORE vastaa Turun KY:n yrityssuhteista uuden myyntipäällikön Linda Martinin johdolla. Käytännössä COREn työ näkyy opiskelijoille mm. opiskelijaetuina, erilaisina yrityssponsorien tarjoamina mukavuuksina sekä tietysti COREn oman syksyllä järjestettävän Selling Point Seminarin kautta. Samalla Corporate Relations yhdessä myyntipäällikön kanssa on suurelta osin vastuussa siitä, että Turun KY:llä riittää jatkossakin varoja unohtumattoman opiskelijaelämän tarjoamiseksi.

 

 

Sara MentulaSara Mentula

   Moikka! Olen Sara, 22-vuotias turkulaistunut espoolainen laskentatoimen pääaineopiskelija. Koulussa minut löytää yleensä kirjastosta, mutta vapaa-ajalla aikani kuluu tasapainotellen Netflixin ja sosiaalisen elämän välillä. Työkokemusta löytyy B2C myynnin puolelta ja seuraavaksi olisi tarkoitus ottaa yrityspuolen myyntitaidot haltuun. Motivaationi on korkealla ja jos johonkin ryhdyn, teen sen täysillä ja periksi antamattomalla asenteella loppuun asti. Luvassa on varmasti mahtava vuosi ja en malta odottaa, että pääsemme tiimimme kanssa hommiin!

 

16196917_10211546876738183_1828680344_o

Janne Laine

Moi!

Olen 21-vuotias pupupoika Helsingistä, mutta Turkuun hyvin kotiutunut. Työurani koostuu useista eri asiakaspalvelutehtävistä ja myös myynnin
puolelta löytyy, jos jonkin verran kokemusta, mutta tulevana vuonna haluan entisestään kehittyä myyjänä. Pidän urheilusta ja pyrin tuomaan sen esille myös toiminnassani CORE:ssa.

 

Ella Saarenko

Ella Saarenko

Olen Ella, 19-vuotias Raumalta Turkuun muuttanut ensimmäisen vuoden opiskelija. Opiskelen pääaineenani kansainvälistä liiketoimintaa. Vapaa-ajallani matkustelen sekä nautin ruokaelämyksistä ja hyvästä musiikista. Lisäksi harrastuksiini kuuluvat muun muassa partio ja lenkkeily. Olen toim
elias ja idearikas enkä kestä toimettomana olo. Edellä mainittujen seikkojen vuoksi päädyn usein erilaisiin projekteihin ja vapaaehtoistöihin. On upeaa päästä osaksi tätä tiimiä enkä malta odottaa tulevia haasteita!

 

 

Frans Rostedt

Frans Rostedt

Olen 21-vuotias Porista Turkuun muuttanut ensimmäisen vuoden opiskelija. Pyrin aina ajattelemaan positiivisesti ja olen todella yrityshenkinen. Vapaa-ajalla urheilen paljon ja olen kovan luokan jalkapallofani. Opiskelujen ohessa toimin pelimestarina Club RAY:lla sekä pienyrittäjänä. CORE vaikutti heti mielenkiintoiselta mahdollisuudelta päästä kehittämään ja haastamaan omia myyntitaitojani.  Vastuullani COREssa on baariyhteistyö. Odotukseni ovat todella korkeat tiimimme ja tulevan vuoden suhteen.

 

 

Tuomas Leinonen
Tuomas Leinonen

Olen Tuomas, 22-vuotias kolmannen vuosikurssin laskentatoimen ja rahoituksen pääaineopiskelija. Tykkään haastaa itseäni ja nautin uusien asioiden oppimisesta. Halusin antaa jotain takaisin meidän yhteisöllemme, ja toivottavasti pystyn omalla työpanoksellani parantamaan kaikkien opiskelijakokemusta. Odotan innolla tulevaa vuotta COREssa, jossa vastuualueenani on opiskelijaedut.