corecover CORE

Corporate Relations eli CORE on saanut uuden tiimin kasaan vuodelle 2016! CORE vastaa Turun KY:n yrityssuhteista uuden myyntipäällikön Marianne Vihervuoren johdolla. Käytännössä COREn työ näkyy opiskelijoille mm. opiskelijaetuina, erilaisina yrityssponsorien tarjoamina mukavuuksina sekä tietysti COREn oman syksyllä järjestettävän Selling Point Seminarin kautta. Samalla Corporate Relations yhdessä myyntipäällikön kanssa on suurelta osin vastuussa siitä, että Turun KY:llä riittää jatkossakin varoja unohtumattoman opiskelijaelämän tarjoamiseksi.

viviankuva

 

Vivian Salo

Olen Vivian, 22-vuotias ensimmäisen vuosikurssin opiskelija Turusta. Syksyllä olin mukana Pikkulaskiaisen yrityssuhdetiimissä ja innostuin hommista niin paljon, että päätin hakea mukaan COREen. Kiinnostuksen kohteitani ovat erityisesti urheilu, hyvinvointi ja matkustelu. Oma vastuualueeni COREssa on Vuosijuhlat. Odotan jo innolla, että päästään aloittamaan projekti!

 

Ilona Rinne

Ilona Rinne

Olen Ilona, 20-vuotias syntyperäinen turkulainen ja ensimmäisen vuoden opiskelija. Opiskelujen ohella työskentelen kaupan kassalla, mikä on opettanut paitsi hermojen hallintaa myös hyödyllisiä myyntitaitoja. Vapaa-ajallani urheilen paljon ja haluaisin matkustella enemmän kuin mihin on varaa. COREssa vastuullani ovat KYliste ja COREn tapahtumat. Odotan tulevaa vuotta innolla, sillä luvassa on paljon mielenkiintoisia projekteja.

 

 

Nicole MäkinesteNicole Mäkineste

Olen Nicole, aito oikea turkulainen, joka ”keksisi” hulluja ideoita imperfektin sijaan konditionaalissa edellispäivänä eikä toissapäivänä. Olen sosiaalinen yllytyshullu, jolla on energiaa enemmän kuin olisi edes hyväksi. Tulevana vuonna tulen olemaan osana Turun KY:n omaa yrityssuhdetiimiä COREa, jossa vastuualueinani ovat opiskelijaedut sekä COREn brändin kehittäminen. Tavoitteenani on tehdä aktiivisesti toitä, jotta jokainen TuKYläinen saisi yhä enemmän lisäarvoa jäsenyydestään. En maltakaan odottaa tulevaa vuotta ja
sen mukanaan tuomia haasteita sekä kokemuksia!

 

Valtteri Mäkelä

Valtteri Mäkelä

Olen 21-vuotias Salosta Turkuun muuttanut Valtsu eli Valtteri Mäkelä ja markkinoinnin pääaineopiskelija Turun kauppakorkeakoulussa. Päävastuualueitani COREssa ovat Speksi ja haalaribisnekset. Myyntihenkisyyden ohessa olen kulinaristisielu ja matkustelen mielelläni. Lisäksi olen kovanluokan lätkäfani sekä musiikin ja taiteen ystävä. TuKY on antanut minulle paljon, joten tuntuu mahtavalta päästä itse kantamaan korteni kekoon yhteisöllemme. CORE taas on kehittynyt toiminnaltaan valtavasti ja haluan jatkaa tätä kehityskulkua. Uskon vahvasti uuteen mahtavaan tiimiimme ja tiedän, että vuodesta tulee huikea.

 

Shukri HaddadShukri Haddad

Turusta itsensä löytänyt helsinkiläinen, jolle ikää on kertynyt vasta 21 vuotta. Idearikas ja positiivisen elämänasenteen omaava tämän vuoden pupu, joka ei miellä mitään mahdottomaksi. Haluan jatkuvasti kehittää itseäni ja kokeilla niitä omia rajoja. CORE tiimiin uskon tuovani huonon huumorin lisäksi myyntihenkisyyttä sekä erilaisia kehitysideoita. Vaikka tuleva vuosi tulee olemaan hyvin työntäytteinen, en malta odottaa kaikkia mahtavia tapahtumia ja erilaisia projekteja mitä se tuo tullessaan.

Roope Rantanen
Roope Rantanen

Olen Roope Rantanen, 22-vuotias jo hyvin turkulaistunut tamperelainen toisen vuosikurssin tietojärjestelmätieteen pääaineopiskelija ja olen vastuussa baariyhteistyöstä. Opiskelun ohella olen toiminut elektroniikkamyyjänä ja viime vuoden toimin NESU-TuKYn hallituksessa rahastonhoitajana. Odotan tulevalta vuodelta paljon, sillä CORE on kiinnostanut heti ensimmäisestä vuodesta lähtien. Todella hienoa päästä mukaan tähän tiimiin ja saamme varmasti huikean vuoden aikaiseksi!