Olisiko nyt aika napata unelmien kesätyöpaikka? Miltä kuulostaa tilaisuus päästä tutustumaan Varsinais-Suomen suurimpien kesätyö- ja harjoittelupaikkojen tarjoajiin henkilökohtaisesti? Tiistaina 13.1.2015 avautuu tähän mahdollisuus, kun KKOY ja KY-Kasino yhdessä TuKY:n kanssa järjestävät Turun kauppakorkeakoululla ContactExpo-rekrytointimessut. Yli 2000 messuvieraan ja 25 yrityksen rekrytointitapahtuma on oiva tilaisuus nimensä mukaisesti luoda kontakteja sekä verkostoitua. Pääset tutustumaan suoraan yritysten edustajiin ja kuulemaan, mitä heillä on tarjottavana juuri sinulle.

Messujen teemana on tänä vuonna Brand Yourself – Erotu eduksesi. Henkilöbrändäyksen teeman ympärille olemme myös rakentaneet tämän vuoden ohjelman. Aiheesta tulee puhumaan itsestään sympaattisen myyntisankarin brändännyt Jethro Rostedt. Lisäksi uutuutena tänä vuonna messuvieras voi päästä harjoittelemaan haastavia työhaastattelutilanteita Haastattelusimulaatiossa. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus vierailla CV-klinikalla, jossa voi tarkastuttaa CV:nsä ammattilaisilla ja saada vinkkejä sen tekemiseen. Katso messujen koko ohjelma nettisivuiltamme www.contactexpo.fi.

ContactExpo 2015 on ainutlaatuinen tilaisuus Sinulle, joka etsit kesätyö- tai harjoittelupaikkaa. Olit sitten aloitteleva opiskelija tai jo valmistumassa oleva työnhakija, messut tarjoavat ideoita ja inspiraatiota potkaista kesätyönhaku 2015 kunnolla käyntiin. Saavu 13.1. Turun kauppakorkeakoululle mukanasi CV ja avoin mieli. Nähdään messuilla!

Hyvää alkanutta uutta vuotta toivottaen,

ContactExpo-messutoimikunta

www.contactexpo.fi

www.facebook.com/contactexpo