CIA TuKYlle on valittu uusi hallitus pitämään huolen vuoden 2016 kansainvälistymisestä. Hallitus esittäytyy omin sanoin alla.

 

Minna Goyal/ Puheenjohtajajokukuva

Morjens! Meikän nimi on Minna Goyal ja tarkoitus olisi johtaa TuKYn kv-sektoria vuonna 2016. Alunperin Jyväskylän karujen katujen kasvattina omaan tiettyä luovuuttaa ongelmien ratkaisussa ja taidon nauraa lähestulkoon kaikelle. Pidän melko pitkälti kaikesta, mitä yheteiskunnassa pidetään sopimattomana sekä ruuanlaitosta. Kansainvälisyys ei ole ollut valintani vaan se kumpuaa minusta luonnostaan. Suomen, Intian ja Kanadan äpärälapsena olen nähnnyt asiat aina monelta kantilta ja uskon tämän olevan kansainvälisen ajattelun ydin. Olen suunnattoman tohkeissani ensi vuodesta ja inspiroitunut siitä mahdollisuuksien pelikentästä missä saan CIA:n hallituksen kanssa temmeltää.

 

Vilma Jaanto / Varapuheenjohtaja 

Heippa! Olen Vilma Jaanto, ensimmäisen vuosikurssin kv-opiskelija Suomen Turusta. Koulun käytävillä minut tunnistaa parhaiten lyhyestä varrestani ja pörröisistä hiuksistani. Luonteeltani olen iloinen ja avoin sekä hyvin määrätietoinen. Olen seikkailijaluonne ja matkustaminen on intohimoni. Rakastan uusiin kulttuureihin tutustumista sekä pitkiä keskusteluja. Olen reissannut elämäni aikana vähän siellä sun täällä, mutta parhaiten mieleeni ovat jääneet Etelä-Korea ja Australia, joista jälkimmäisessä olin vaihto-oppilaana vuoden verran ennen lukiota.
Tulevalta vuodelta odotan innolla uusiin ihmisiin tutustumista ja mahtavassa porukassa touhuamista. CIA:n uutena varapuheenjohtajana ja vanhana vaihtarina toivonkin, että mahdollisimman moni tulisi mukaan CIA:n tuleviin tapahtumiin pitämään hauskaa ja verkostoitumaan kansainvälisessä hengessä.

 

Linda Hotti/ Tiedottaja & AD 

Helou! Mä oon Linda, piakkoin 21-vuotias pupuvuottani viettelevä Helsingin kasvatti. Elämänasenteeni on se, että huonolla huumorilla ja positiivisella asenteella pärjää hyvin pitkälle. CIA:ssa vuosimallia 2016 hääräilen siis tiedottajan/AD:n pestissä. Odottelen jo täpinöissäni ensi vuoden menoja ja meininkejä – mahtavaa päästä mukaan järjestämään tapahtumia KV-hengessä ja edistämään ilmapiiriä entistäkin kansainvälisempään suuntaan. Koen, että kansainvälisyys rikastuttaa omaa elämääni suuresti, joten on superia päästä mahdollistamaan kokemuksia ja elämyksiä sen puitteissa kaikille TuKY:läisille!

 

Oona Palmroos/ Rahastonhoitaja

Heippa! Olen Oona Palmroos, 21-vuotias tämän vuoden pupu ja kotoisin Lohjalta. Olen aina rakastanut matkustelua sekä erilaisiin kulttuureihin ja ihmisiin tutustumista. Tästä inspiroituneena lähdinkin lukiosta vuodeksi vaihtoon Montanaan, Yhdysvaltoihin. Vaihtovuoteni oli varmasti yksi ikimuistoisimmista reissuistani ja toivon, että voimme tehdä myös Suomeen tulevien vaihto-oppilaiden olon täällä yhtä kotoisaksi ja elämykselliseksi. CIA TuKYn toiminta herätti kiinnostukseni siksi, että siinä yhdistyvät hauskojen tapahtumien järjestäminen ja kansainvälisen ilmapiirin lisääminen ja kehittäminen koulullamme. Odotan innoissani ensi vuotta ja kaikkea mitä se tuo tullessaan!

 

Meerit Kolu / Koutuspoliittinen vastaava & sihteeri

Moikka! Olen Meerit Kolu, 20-vuotias ensimmäisen vuoden opiskelija  kotoisin Espoosta.  Olen aktiivinen maailmanmatkaaja ja sen kautta kiinnostunut kansainvälisistä asioista. CIA:an hakeminen tuntui heti oikealta vaihtoehdolta sillä rakastan tutustua uusiin ihmisiin, kulttuureihin ja järjestää tapahtumia. En malta odottaa pääseväni järkkäilemään  toimintaa vaihtareillemme!  Koulun ohella tykkään pelata tennistä ja jalkapalloa. Odotan ensi vuotta innolla, koska haluan kehittää kansainvälisyyttä koulussamme ja olla järjestämässä ikimuistoisia hetkiä niin vaihtareille kuin suomalaisillekkin.

 

Siru Lehtonen / MarkkinointivastaavaIMG_1252

Hello! Olen Siru Lehtonen, 19-vuotias Turkuun eksynyt lahtelainen. Syksyni on mennyt railakkaasti pupuillessa, joten pääainetta minulle ei vielä ole. Pidän erityisesti musiikista, tanssista, sosiaalisessa mediassa roikkumisesta, kaupunkilomista (rannalla makoilu ei kuulu minun lomiini vaan uusien kokemuksien luominen), lentämisestä, juhlista ja uusista tuttavuuksista. Kansainvälisyys on jo pitkään ollut osana elämääni erilaisten projektien ja ystävien kautta, joten CIA:han hakeminen tuntui luonnolliselta minulle. Odotan innolla uutta vuotta ja uusia entistä hullumpia suunnitelmia CIA:lle, joissa toivottavasti nään useita teistä mukana!

Antti Ruutu / Sidosryhmävastaava

Hei, olen Antti Ruutu. Opiskelen Turun Kauppakorkeakoulussa ja olen tulevana vuonna mukana CIA:n hallituksen toiminnassa sidosryhmävastaavana. Odotan innolla yhteistyötä koulumme kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa, toimintaa erilaisissa tapahtumissa ja mahdollisuutta olla mukana tekemässä koulustamme vieläkin kansainvälisempi.