Turun KY:n hallitus on kokouksessaan 8.12.2014 valinnut CIA TuKYlle uuden hallituksen vuodelle 2015. Tältä näyttää uusi jaoston hallitus:

Juuso Makkonenjuuso

Hei! Olen Juuso Makkonen, 22-vuotias kansainvälisen liiketoiminnan opiskelija. Kansainvälisyydestä omaa kokemusta on omasta vaihto-opiskelijavuodesta, sekä ammattikorkeakoulussa viime vuonna opiskeltuani englanniksi kansainvälistä liiketaloutta. Oma kiinnostukseni kansainvälisyyttä kohtaan heräsi lukiossa viettäessäni paljon aikaa koulumme vaihto-oppiladen kanssa. Itse olen onnekkaasti päässyt myös toimimaan kansainvälisissä työtehtävissä ja omasta puolestani voin sanoa, että ”cross-cultural communication” kursseista on ollut ainakin itselle työelämässä hyötyä.

Itse lähden vuonna 2015 luomaan enemmän mahdollisuuksia kansainvälisten opiskelijoiden ja oman koulumme tutkinto-opiskelijoihden tutustumiseen, sekä tuomaan lisää kansainvälisyyttä koulumme opetukseen. CIA TuKY lähtee vuoteen 2015 hirveällä draivilla ja tulee näkymään isommin, korkeammalta ja kovempaa joten olkaa valmiina!

 

Laura Rantanenlaura

Olen ensimmäisen vuoden kv-liiketoiminnan pääaineopiskelija Turusta. Olen pariin otteeseen asustellut ulkomailla, joten kansainvälisyys ja erilaiset kulttuurit ovat olleet iso osa elämääni pikkulapsesta pitäen. Nyt päätinkin jatkaa samalla linjalla ja hakea Turun KY:n kv-jaostoon. Odotan alkavaa vuotta ja sen tuomia kokemuksia superinnoissani!

 

 

 

 

 

Iina Lappalaineniina

Hellurei! Olen Iina Lappalainen, 20 vuotias Kuopiosta tänne Turkuun jollain ihmeen kaupalla eksynyt vuosikurssin ’14 opiskelija. Rakastan matkustamista ja uusiin kulttuureihin tutustumista yli kaiken. Jos joku kysyisi mitä ottaisin autiolle saarelle mukaan, en varmaan ottaisi mitään, sillä olisin niin innoissani ylipäätään siitä että pääsen reissuun. Olen käynyt peruskouluni englanniksi ja juttua riittää englannin lisäksi viidellä muulla kielellä, joten lähteminen CIA TuKYn toimintaan mukaan tuntui jo ensimmäisistä kouluviikoista lähtien luontevalta vaihtoehdolta. Ensi vuonna haluan ehdottomasti olla kehittämässä ja lisäämässä kansainvälisyyttä koulussamme, sillä näen sen jopa itsestäänselvänä ja välttämättömänä osana yliopisto-opiskelua. Aiomme CIA TuKYn kanssa tehdä ensi vuodesta mahtavan ja mieleenpainuvan 🙂

 

 

Anna Björklundanna

Hei, olen Anna, 21-vuotias kansainvälisen liiketoiminnan pääaineopiskelija. Minulle kansainvälisyydellä on aina ollut erityinen paikka sydämessäni, ja olenkin koko ikäni tykännyt matkustaa ja lukea vieraita kieliä.

Lisäksi olemme perheeni kanssa asuneet lapsuudessani kahdeksan vuotta Belgiassa, jossa kävin kansainvälistä koulua, joten kansainvälisyys ja vieraat kulttuurit ovat käyneet minulle tutuiksi jo hyvin pienestä. Kansainvälisyys ja kielitaidot ovat erittäin tärkeitä, sillä niillä on mielestäni suuri vaikutus sosiaalisiin taitoihimme, joita tarvitsemme kaikilla elämämme osa-alueilla. CIA TuKYn toiminnassa minua kiehtoo erityisesti toimiminen vaihto-oppilaiden kanssa, enkä malta odottaa sen näkemistä, mitä meillä on heille tiedossa! Ensi vuonna haluan ehdottomasti parantaa vaihto-oppilaiden ja muiden opiskelijoiden välistä yhteiseloa, sekä ylipäätänsä lisätä kansainvälisyyttä koulussamme. Vaihtuisipa vuosi nopeammin, sillä ensi vuodesta tulee mahtava!

 

Heidi Ussaheidi

Heippa! Olen Heidi, 20- vuotias ensimmäisen vuosikurssin opiskelija Raumalta. Pääaineenani on kansainvälinen liiketoiminta ja olen aina ollut kiinnostunut kansainvälisyydestä, eri kulttuureista ja matkustelusta. Olen asunut Saksassa ja olin vaihto-oppilaana Yhdysvalloissa lukion aikana, joten päätös lähteä mukaan Turun KY:n kv-jaoston toimintaan oli helppo. Uskon tulevan vuoden tuovan tullessaan paljon uusia kokemuksia ja ystäviä eri puolilta maailmaa. Ensi vuoteen lähden suurella innolla, siitä tulee mahtavaa!

 

 

Jennika Lietzenjennika

Moikka! Olen Jennika Lietzén, 19-vuotias Salosta kotoisin oleva ensimmäisen vuoden opiskelija. Kansainväliset asiat kuten matkustelu ja erilaiset kulttuurit ovat aina kiinnostaneet minua erittäin paljon, minkä takia päätin hakea juuri tähän jaostoon. En malta odottaa, että pääsen järjestämään erilaisia, mielenkiintoisia tapahtumia ja edistämään kansainvälisyyttä koulussamme. Odotan innolla tulevaa vuotta ja sen mukanaan tuomia haasteita ja kokemuksia!

 

 

 

 

 

Maria Helle, puheenjohtajamariahellekuva

Tämänvuotisen CIA TuKYn hallituksen jäsenyyden jatkona lähden nyt ensi vuodelle johtamaan puhetta. Kansainvälisyys on minulle luonnollista, sillä synnyin Ruotsissa. Lapsena olen asunut myös Ranskassa ja Tanskassa, sekä päässyt tutustumaan sitä kautta moniin kulttuureihin ja oppinut paljon kieliä. Vapaa-aikaani tykkään viettää opiskelijayhdistystoiminnan lisäksi sukset jalassa rinteessä.

 

 

 

 

Uusi hallitus odottaa innolla ensi vuoden kansainvälisiä seikkailuja ja toivottaa kaikille mukavaa joulunodotusta!