tuky_hakee_isompi

Tämän vuoden lokakuussa järjestetään Turun KY:n 67. vuosijuhlat. Emännän ja isännän tärkeimpänä tehtävänä on vastata tämän Turun KY:n juhlavimman ja perinteikkäimmän tapahtuman järjestämisestä. Vuosijuhlien lisäksi järjestelyvastuuseen kuuluu vuosijuhlaviikon perinteiset tapahtumat. Emäntä ja isäntä kokoavat avukseen vuosijuhlatiimin, joka auttaa ideoinnissa ja käytännön järjestelyissä.

Emännällä ja isännällä on suuri vastuu vuoden kohokohdan järjestämisessä. He toimivat vuosijuhlaprojektissa esimiehenä noin 120 henkilölle. Kokemus suurten tapahtumien järjestämisestä, Turun KY:n toiminnasta ja vuosijuhlista katsotaan eduksi. Heidän on oltava vastuullisia, ahkeria, oma-aloitteisia ja yhteistyötaitoisia. Isännällä ja emännällä tulee olla hyvät organisointikyvyt sekä kyky samanaikaisesti kunnioittaa ylioppilaskunnan vanhoja perinteitä ja keksiä uusia, tuoreita ideoita. Valinta tehdään edellä mainittujen kriteerien sekä haastattelun perusteella.

Isäntä ja emäntä saavat huomattavasti kokemusta tapahtumanjärjestämisestä sekä kunniaa, vastuuta ja mainetta. Tehtävässä pääsee tutustumaan moniin ihmisiin, esimerkiksi luomaan kontakteja kutsuttuihin kunniavieraisiin.

Haku tapahtuu pareittain. Vapaamuotoiset hakemukset on toimitettava tiistaina 7.2.2017 klo 23.59 mennessä kulttuuri- ja perinnevastaavalle osoitteeseen kulttuuri@tuky.fi. Liittäkää mukaan myös CV:nne. Ehdokkaat kutsutaan hakuajan päättymisen jälkeen haastatteluun viikolla 6.

Lisätietoja voi kysellä vuoden 2017 kulttuuri- ja perinnevastaava Joona Uusitalolta tai viime vuoden isännältä ja emännältä.