Niin Pikkulaskiaiselle kuin TuKY-Speksille 2015 on valittu vetäjänsä, ja alla pienet esittelyt heistä.

 

Sanna-Maria Hellsten20140508_200430-1

Pikkulaskiaisen 2014 päätuottaja 

Round two!

Se olisi toinen vuosi Pikkulaskiaisen tuottajana edessä, kaikenkaikkiaan kolmas vuosi Pikkulaskiaisessa mukana. Ihmisten reaktiot ovat olleet hauskoja, kun ovat kuulleet sakkokierroksestani. Toiset katsovat kuin hullua ja toiset ovat innoissaan. Intoa ja kauhua kuuluu omiin fiiliksiinkin. Samat fiilikset taisivat olla viime keväänäkin tätä kirjoitellessa. Silloin kun ei tiennyt, mihin lähtee ja nyt taas kun tietää, mihin lähtee.

Minulla oli todella hauska vuosi tuottajana ja tuntui, että vasta pääsin vauhtiin. Odotan paljon, miten homma toimii näin, kun sen on itse jo kerran nähnyt. Ehkä turha haaveilla, että unettomia öitä olisi vähemmän mutta uskon, että saadaan tapahtuma pystyyn tehokkaammin ja entistäkin parempana, kun tietää jo valmiiksi vaikeat kohdat järjestelyissä. Uskon, että tänä vuonna Pikkulaskiainen hyötyy eniten juuri jatkuvuudesta. Olemme kuitenkin päättäneet uudistaa järjestäjätiimiä ja tiiminvetäjähaku onkin käynnissä tällä hetkellä. Hakemuksia siis tulemaan, tätä tilaisuutta ei kannata missata! Saadaan varmasti upea tiimi kasaan ja Pikkulaskiainen loistaa taas helmikuussa 2015!

 

Ilona Molin ilonankuva

TuKY-Speksin 2015 päätuottaja

Olipa kerran Speksi jos toinenkin. Sekä teatterikärpäsen purema, noin 20-vuotias markkinoinnin opiskelija. Rakkautta ensisilmäyksellä? Ehdottomasti. Mitä olen tässä kahden upean, hämmästyttävän ja myllertävän kauppakorkeakouluvuoden aikana oppinut, on se, että oman mukavuusalueen ulkopuolella voi piiletä maailmoja joista en olisi uskaltanut edes unelmoida. Siksi haastaan itseäni jälleen tuottamalla vuoden 2015 Speksin. Ja mikä tärkeämpää; haastan sinut mukaan vuoden 2015 projektiin! Elä siis epäröi, uskomattomat jutut odottaa.

 

 

 

MEitSILauri Lehtonen

TuKY-Speksin 2015 apulaistuottaja

Kun tulin kauppakorkeakouluun, olin pihalla. Nuori miehenalku oli sysätty yksin uuteen kaupunkiin, uusien ihmisten eteen, uuteen tilanteeseen. No ihan hyvin se meni, kiitos Speksin. Uteliaan ihmisen oli mahdotonta vastustaa tätä mystistä produktiota, jossa ihminen viritetään uuteen tilaan jotta se voisi maksimoida katsojan kokeman elämyksen. Ja nyt tunnen sen jo kasvavan, innon sisälläin. Uuden haasteen toteutan ja teen sen pystypäin. Sen innon aion kanavoida Speksin apulaistuottajan roolissa ensi vuonna. Joten hei, sinä, just sä, lähde mukaan tekemään vuoden 2015 Speksistä huikein ikinä.