Hae TuKY-Speksin tiimiläiseksi NYT!

Speksillä on upea vastaavajoukko kasassa, ainoa mikä puuttuu olet sinä. Lue alta tiimikuvaukset ja laita vapaamuotoista hakemusta heille (tiimiin jos toiseenkin) menemään jo tänään, mutta viimeistään maanantai 19.10. mennessä. 

Markkinointitiimi, vastaavina Ville Pakarinen & Mikael Durand: miandu@utu.fi

Markkinointitiimi vastaa speksin jatkuvasta näkyvyydestä kaikissa eri kanavissa. Perinteisen markkinoinnin lisäksi pääset toteuttamaan uusia ja erilaisia ideoita Speksin markkinointiin liittyen! Jos sosiaalinen media, sisällöntuotanto, videokuvaus ja -editointi tai markkinointitapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen kiinnostavat, niin olet etsimämme henkilö! 

Jos et vielä ole vakuuttunut, niin tämän jälkeen olet: https://www.youtube.com/watch?v=rWM4bzWN9Cw&feature=youtu.be

 

Bile- ja kiertuetiimi, vastaavana Minna Goyal: misugo@utu.fi

Tiimi vastaa speksisanoman leviämisestä Turun yössä ja auttaa speksiporukkaa tutustumaan toisiinsa paremmin. Kiertueella päästämme tämän taiteilijajoukon irti maakunnissa speksaamaan, fleksaamaan ja bailaamaan unohtumattomalla tavalla.

Puvustustiimi, speksituottajat@tuky.fi

Puvustustiimi on paikkasi, jos sinulla on intohimona koluta kirppareita ja tehdä speksistä visuaalisesti loistokas. Ainut vaatimus puvustustiimiin on into tehdä speksiä!

Maskitiimi, vastaavana Inka Helaniemi: iemhel@utu.fi

Haluatko vaikuttaa siihen, miltä speksin esiintyjät lavalla näyttävät? Hae maskeeraustiimiin, niin pääset viimeistelemään upeat lavalookit!

Lavastustiimi, speksituottajat@tuky.fi

Lavastustiimissä pääset hallinnoimaan kaikkea sitä mikä lavalla näkyy (ja ne kiertuelavat myös!). Olet täydellinen kandidaatti jos omaat visuaalista silmää ja älyttömiä ideoita!

Eveliina Mauno
Tuottaja, TuKY-Speksi