turun_ky_hakee-21
Haluaisitko sinä olla mukana järjestämässä vuoden tyylikkäintä juhlaviikkoa?

Lokakuussa järjestetään Turun KY:n 65. vuosijuhlat. Vuosijuhlat ovat Turun KY:n vuoden kohokohta, jolloin kylterit pukeutuvat jälleen parhaimpiinsa ja kokoontuvat juhlistamaan perinteikästä yhdistystämme. Juhlavuoden kunniaksi vuosijuhlat tulevat varmasti olemaan mieleenpainuvimmat, kauneimmat ja juhlavimmat mitä vähään aikaan on nähty.

Vuosijuhlatiimi vastaa Turun KY:n emännän ja isännän johdolla vuosijuhlien suunnittelusta ja toteutuksesta. Mikäli sinulla on paloa ja halua olla mukana järjestämässä yhdistyksemme arvokkainta juhlaa tai omaat aiempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä, on tämä haaste ehdottomasti sinua varten!

Vuosijuhlat koostuvat useasta osa-alueesta, joten jokaiselle löytyy varmasti omia vahvuuksia vastaava tehtävä. Tärkeässä osassa on myös kyky kunnioittaa ylioppilaskunnan vanhoja perinteitä unohtamatta kuitenkaan uusien ideoiden keksimistä. Mahdollisuuksiahan riittää loputtomiin!

Etsimme tiimiimme vastuuntuntoisia ja oma-aloitteisia TuKYläisiä, joilla on sekä motivaatiota että mahdollisuus sitoutua projektiin ainakin 120-prosenttisesti. Lisäksi odotamme hakijoilta hyviä yhteistyötaitoja, organisointikokemusta ja myös aiempi kokemus tapahtumien järjestämisestä on eduksesi. Tiimiin valitaan 7-8 henkilöä ja vastuualueet jakautuvat seuraavasti:

• Vuosijuhlaviikko
• Cocktail-tilaisuus
• Pääjuhla
• Jatkot
• Sillis
• Controller
• Viestintä

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa emännälle ja isännälle sunnuntaihin 25.1.2015 klo 23.59 mennessä osoitteeseen vuosijuhlat@tuky.fi. Hakemuksia toivotaan niin uusilta kuin vanhoiltakin TuKYläisiltä. Ilmoitathan hakemuksessasi itseäsi kiinnostavat vastuualueet. Valinta tehdään edellä mainittujen kriteerien perusteella.

Lisätietoja voi tiedustella:

Turun KY:n emäntä
Tiina Mänty
tiina.manty@utu.fi
+358 (0)40 707 1265

Turun KY:n isäntä
Ristomatti Vahe
ristomatti.vahe@utu.fi
+358 (0)50 547 9007