NESU-TuKY

NESU on ihmisen parasta aikaa!

Tsch-tsch tsch-tsch tsch-tsch… Helan går!

Mitä opiskelijaelämä voi tarjota sinulle tavallisten bileiden lisäksi?

NESU (Nordiska Ekonomie Studerandes Union) on Pohjoismaissa ja Tallinnassa toimiva kyltereitä yhdistävä järjestö. Sen ensisijainen tarkoitus on saattaa eri maiden ja kaupunkien kauppatieteiden opiskelijat yhteen erilaisten tapahtumien merkeissä. Tapahtumien kirjoon kuuluvat lukuisat sitsit, Case Competitionit, NESU Conferencet, Dagen, legendaarinen Wappurundi ja NESU Finlandin kesämöksä. Tapahtumissa tutustut uusiin ihmisiin ja saat unohtumattomia muistoja. Suomen jokaisessa kylterikaupungissa on oma NESU-järjestönsä — Turussa NESU-TuKY.

NESU järjestää vuosittain useita akateemisia pöytäjuhlia eli sitsejä – joista mainittakoon alkusyksystä järjestettävät Harkkasitsit, heinäkuun Ruissitsit ja joulukuun Pikkumustat Pikkujoulusitsit. Lisäksi järjestämme esimerkiksi Case-päivän, Pläjäyksen, Patu-sitsit yhteistyössä Turun Seudun Ekonomien kanssa, reissuja ulkopaikkakunnille ja paljon muuta. Varmaa on se, että aika ei tämän jaoston toiminnassa käy pitkäksi ja tekemistä riittää!

NESUn toiminta ei kuitenkaan rajoitu pelkästään sitseihin. Yksi tärkeimmistä nesulaisia yhdistävistä tapahtumista on puolivuosittain järjestettävä NESU Conference. Muita isompia tapahtumia ovat keväisin järjestettävät NESU-Dagen ja perinteinen Wappurundi sekä kesäisin järjestettävä NESU-Finlandin Kesämöksä. Lisätietoa NESU-Finlandin sekä muiden paikkakuntien toiminnasta ja tapahtumista kannattaa käydä lukemassa osoitteesta http://www.nesu.net.

NESUn hienoimpia puolia on ehdottomasti sen tiivis yhteydenpito muiden Pohjoismaiden ja Suomen kylterikaupunkien kanssa. Tärkeimpänä nesulaisia yhdistävänä tapahtumana on puolivuosittain järjestettävä NESU Conference – tuttavallisemmin semma. Tapahtuma kokoaa joka syksy ja kevät kauppatieteiden opiskelijat viikoksi yhteen tutustumaan ja ratkomaan yhteistyöyritysten esittämiä pulmia yritysmaailmasta. Mieleenpainuvimpina semmoina mainittakoon Reykjavíkin semma syksyllä 2014, jossa teemana oli “International Image” ja Turun seminaari keväällä 2015, jolloin teemana oli “Professional Event Management”. Seuraava NESU Conference järjestetään yhdistetysti Lappeenrannassa ja Tallinnassa syksyllä 2017, jolloin teemana on ”Value Creation With Technology”.

NESUn kautta pääset siis verkostoitumaan, sitsaamaan, juhlimaan ja matkustamaan muillekin paikkakunnille. Voimme luvata huikeita reissuja ympäri Suomen, legendaarisia juhlia eri kaupunkien NESUlaisten kanssa, eeppisiä sitsejä ja loputtomasti mahtavia muistoja! NESUn toimintaan mukaan tullessasi huomaat nopeasti saaneesi suuren joukon uusia, elinikäisiä ystäviä, niin Turussa, kuin muualla Suomessa opiskelevista kauppatieteilijöistä.

Lähde ennakkoluulottomasti mukaan NESUn toimintaan, takaamme sinulle tapahtumarikkaat ja huippuhauskat opiskeluvuodet!

Esittelyvideo

Tulevat tapahtumat

NESU-TuKY järjestää syksyn aikana useita tapahtumia, joista ensimmäisenä legendaariset Harkkasitsit. Harkkasitsit on ainutlaatuinen tilaisuus oppia sitsaamisen salat NESUn Wanhojenpartojen opastuksella! Harkkasitsien fyysinen lipunmyynti pupuille tapahtuu maanantaina 28.8. klo 7:30 ATK-käytävällä. Varmista paikkasi näillä ”Once in a Lifetime -sitseillä” tulemalla paikalle ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti! 

Seuraa meitä Instagramissa (nesu_tuky) ja Snapchatissa (nesu-tuky) ja tykkää meistä Facebookissa niin tiedät uusista tapahtumista ensimmäisenä!

Blogit

Greetings from the future Chairman of CIA-TuKY

¡Hola! My name is Lauri Lehtinen and I’m the new chairman of CIA(wuhuu!). I’m 23 years old decent guy who was born and raised in Tampere. I chose Turku School of Economics because of the international business program they offer here. I play hockey...

lue lisää

From the chairman of the board

Welcome to Turku School of Economics and to the new international websites of the Association of the Economic Students in Turku!   The freshly made www.en.tuky.fi webpage is meant for you. Here you will find all the information you need to become a member of our...

lue lisää

Hallitus 2017

Iines Pusa

Puheenjohtaja

Saara Sahinoja

Sitsitiimi

Atte Mäkinen

Varapuheenjohtaja

Heidi Kaasalainen

Sitsitiimi

Sandra Saranpää

Tiedottaja

Sofia Utriainen

Rahastonhoitaja/Sihteeri

Timi Lantela

AD (Artistic Director)