Onneksi olkoon uudet opiskelijat!

Tutustu pupu-infoon jotta tiedät mitä syksyllä tapahtuu!

Edunvalvontajaosto, tuttavallisemmin EVA, on Turun KY:n oma hyvinvointijaosto, jonka ensisijaisena tehtävänä on pitää huolta opiskelijoiden sosiaalipoliittisista sekä koulutuspoliittisista eduista. EVA pitää huolta muun muassa TuKYn tenttiarkiston ylläpidosta ja järjestää erilaisia hyvinvointia edistäviä tapahtumia. Toisin sanoen pidämme huolen siitä, että opiskelijat voivat hyvin ja saavat äänensä kuuluviin opetukseen liittyvissä asioissa.

Edunvalvontajaosto järjestää ympäri vuoden hyvinvointiin ja koulutukseen liittyviä tapahtumia, joissa teemana on rentoutuminen ja mukava meininki.

EVAn näkyvin tapahtuma on vuosittain järjestettävät Hyvinvointipäivät, joiden aikana opiskelijoilla on mahdollisuus päästä kuuntelemaan lukuisia hyvinvointiin liittyviä luentoja, osallistua erilaisiin liikuntakokeiluihin ja maistella sponsorien tarjoamia terveysherkkuja.

Muita vuosittain järjestettäviä tapahtumia ovat syksyinen mökkireissu, ystävänpäivät, vappuviikon brunssi, pupujen lautapeli-ilta, luokkaretki ja leffaillat. Näiden lisäksi järjestämme myös muita rentoja illanviettoja.

EVA järjestää ympäri vuoden useita tempauksia ja kampanjoita, joiden tarkoituksena on muistuttaa opiskelijoita mahdollisuudesta vaikuttaa omaan opiskeluympäristöönsä. Näin varmistetaan, että opiskelu Turun kauppakorkeakoulussa on kaikille mahdollisimman mukavaa.

EVA kampanjoi muun muassa siisteydestä, ekologisuudesta ja rauhallisen opiskeluympäristön tärkeydestä. Muistutamme opiskelijoita myös syksyn pimenevien iltojen vaaroista sekä muiden ihmisten auttamisen tärkeydestä.

Blogit

Tulevat tapahtumat

Turun KY:n lukuisat jaostot, toimijaryhmät sekä muut Turun yliopiston ylioppilaskunnan alaiset harrasteryhmät tarjoavat sinulle vapaa-ajan mahdollisuuksia laidasta laitaan. Halusit sitten keskittyä oman oppiaineesi vapaa-ajantoimintaan, urheiluun, musiikkiin tai kulttuuriin, löydät eri toimijaryhmistä kaltaistasi seuraa. Purjehdusta, gourmet-ruokaa tai laadukkaita viinejä – nämä kaikki ovat käytössäsi. Me haluamme tehdä opiskeluajastasi parhaan mahdollisen! Vieressä joitain tulevia tapahtumia meidän alaisten toimijoiden valtavasta tapahtumatarjonnasta. Kuvia painamalla pääset tapahtumien fb-sivuille. Lisää tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.

EVAn hallitus 2017

Ella Miettinen

Puheenjohtaja, sosiaalipoliittinen vastaava

Sanni Peltola

Rahastonhoitaja

Tuulia Kuusinen

Koulutuspoliittinen vastaava

Tytti Latva-Teikari

Tiedottaja

Jenni Hämäläinen

Varapuheenjohtaja

Daniela Tapprest

AD

Joonas Tamminen

Sihteeri

Eveliina Nygrén

Yrityssuhdevastaava